2777
2789
عنوان

تربیت فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 24 پست

عزیزم باید با بچه صحبت کنی و متوجهش کنی بخدا خیلی میفهمن بچه های امروزی . دختر من پونزده ماهه س مثلا دیرروز اسباب بازیشو پرت میکرد وقتی باهاش صحبت کردم و گفتم باید وسیله رو بدی دست طرف و بگی بفرمایید خودمم چند بار وسایلشو با گفتن بفرمایید دادم دستش متوجه شد از دیروز وقتی میخواد چیزی رو پرت کنه تا میگم بفرمایید میده دستم. بچه ها مثل گلن بلد نیستن چیکار کنن پس لطفا بجای عصبی شدن از کاراش یادش بده باحوصله گلم

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه برادرم فقط ۲۵ روز از دخترم کوچیکتره اما از لحاظ رفتار و فهم انگار چندماه از دخترم کوچیکتره

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

خودت ارومو منظم باش اونم میشه، هر وفتم جایی به هم ریخت برو بگو بیا باهم مرتب کنیم، بعدا خودش همهوچیو نیزاره سر جاش، پسر من یک سالو نیمشه، اشغالای خونه رو میاره میندازه سطل اشعال من بهش نگفتم بنداز، هر وقت آشغال میریخت زمین نمیگفتم نریز میگفتم بزار بردارم بندازم سطل آشغال، هیچوقت نکن و نزارو این چیزارو استفاده نکن، دستور بهش نده، خیلی جاها خودتو بزن به ندیدن

خودت ارومو منظم باش اونم میشه، هر وفتم جایی به هم ریخت برو بگو بیا باهم مرتب کنیم، بعدا خودش همهوچیو ...

دقیقاپسرمنم همینه خیلی تمیزومرتبه ولی امان از2تربیته  شدن ازطرف مادرشوهرم اینالوس شده تاوقتی که تنهاییم خوبه ولی وقتی اوناروببینه دیگه یه موجوددیگه ایی میشه

حق داری منم پسرم2سال ونیمشه بخداامروزدیگه گریه م گرفت ازکاراش

من حالا توخونه روتحمل میکنم بخدامیریم مهمونی جایی انگاراصلا یه بچه دیگه اس ایناخیلی اذیتم میکنه

من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶 من هنوز امیدوارم 💔

مهمونی روکه کلاتعطیل کردم خونه ی مادرم40روزه که نمیرم 

بخاطر اذیت کردن نمیری؟بهترشده اخلاق بچت ؟

من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶 من هنوز امیدوارم 💔