2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 21 پست
من که با بچه هام ته خونه پوسیدیم اما شوهرم بیرون رفتنی درست رعایت نمی کنه یه خط در میون ماسک میزنه د ...

ایشالا...

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
اون چیه میشه بگی

داروئی ترکیب از ۳ گیاه داروئی هلیله سیاه  رازیانه وشکرسرخ  که این برای مصرف بهاروتابستانه وزمستان مصطکی که نوعی کندره جایگزین رازیانه می شه  که هم جنبه پیشگیری داره هم درمان چون سیستم دفاعی بدن روخیلی بالامی بره سرچ کن اینجا نظرات وتجربیات رو

می گن ۸۰ درصد کسانیکه مصرف می کنند مبتلانمی شن و۲۰ درصدبقیه هم شدیدنمی گیرند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جالب ممنون

خواهش عزیزم

آره منم قبلاً نمی دونستم متاسفانه  ،اینجا ازاول کرونا آشنا شدم، اینقدردرموردش گفتند

سرچ کن اینجا داروی امام کاظم،  یا تاپیکهای درمان کرونا روسرچ کن،  قبلاً بچه هامو می بستم به داروهای شیمیایی وایمنی شون خیلی ضعیف شده بود تندتندمریض می شدند حالاعوارضش بماند

ولی ازاول کرونا که هر۱۰ شب ۱ق چ ازین دارومی خوریم گوش شیطان کر سرماخوردگی وبیماری ویروسی نداشتیم بافردمبتلا به کرونا هم برخورد داشتیم هرکدوم مصرف کردیم یامبتلا نشدیم یاخفیف  بهتره خودت امتحانش کنی بعدها پی می بری چی می گم

از عطاری بخرم؟؟؟ هر کدومشو جدا دم کنم یا باهم،، ؟

دمی نیست پودریه   آماده ش یاعطاریهای معتبر یا فروشگاههای اینترنتی یااگه شهرتون نمایندگی طب اسلامی داشته باشه  یااینکه برای اطمینان بیشترخودت درست کن

شکرسرخ(قرمز)  ورازیانه وهلیله سیاه جداگانه می گیری می کوبی وآسیاب می کنی ودقیقاً به نسبت مساوی مخلوط می کنی  شکرسرخ مثل حلواست بایدبذاری خشک بشه جلوآفتاب که آسیابش راحت باشه  هلیله هم سفته بایداوّل بکوبی بعدآسیاب وگرنه آسیابش سخته 

بعداینکه مخلوط کردی به نسبت مساوی ۳شب اوّل پشت سرهم وبعدش هر۱۰ شب ۱ق چ برای پیشگیری بدون آب ته زبان می ریزی بایدباگلودرتماس باشه تاپایین بره یعنی باآب دهان پایین بره وتا۱ ساعت بعدش هیچی نخوری واگه خدای نکرده کرونا داشته باشی برای درمان بایدهرشب یا هر۸ساعت بسته به شدت بیماری مصرف کنی  انشااله که تندرست باشی