لعنت به کرونا... پنجشنبه رفتم بیرون از جاهای شلوغی رد شدم ... بعد الان همش میترسم کرونا گرفته باشم... از صبحه حس میکنم میتونم از هردوتا سوراخ بینیم خیلی خوب نفس بکشم... بنظرتون حساس شدم یا کرونایی چیزیه... مامان بابام مریضی زمینه ای دارن واسه اونا نگرانم ... اشتباه کردم واقعا خیلی پشیمونم
از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
تا فردا صبر کن ببین علائمت چطوره اگه علامت داشتی خودتو قرنطینه کن در اسرع وقت هم برو دکتر انشالله ...
از ظهر خودمو قرنطینه کردم ولی بازم چون قبل بین خانواده بودم میترسم
از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
جاهای شلوغ نرید بیمارهای کرونایی که سرپاهستن بیرون میان بیشترمردابیرونن
واقعا پشیمونم کاش نباشه
من که با بچه هام ته خونه پوسیدیم اما شوهرم بیرون رفتنی درست رعایت نمی کنه یه خط در میون ماسک میزنه دیگه خسته شدم اگه یکی تو خونه عطسه کنه من سکته می کنم😔اسی عزیزم شما هم محض احتیاط تند تند دمنوش بخور اب نمک غرغره کن نزار گلوت خشک بمونه انشالله بلا بدوره🤲
برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
ببین من خیلی مراقبم امروز رفتم بیرون از جاهای شلوغ رد شدم اومدم خونه رفتم حموم خودمو خوب خشک نکردم ی ...
مث منی پ ایشالا نداری نگران نباش