2777
2789

❇️عکس مربوط به فضای سبز مقابل پلیس فتای کرج هست❇️

🟥بچه ها این روزا با توجه به اینکه فضای مجازی گسترده تر شده، به مراتب رخ دادن جرائم مختلف مثل فحاشی، هتک حرمت، تهدید، کلاهبرداری و امثالهم هم در اون افزایش پیدا کرده

اگر یادتون باشه چند وقت پیش من از یک کاربر فضای مجازی که در سایت گفتینو (چالش دو نفره) اقدام به توهین، فحاشی و تهدید کرده بود شکایت کردم و گفتم بعدا همه تونو در جریان میذارم و راهنماییتون میکنم که اگر همچین اتفاقاتی براتون افتاد کجا برید ثبت شکایت کنید

۱- اول شما باید برید نزدیکترین دفتر خدمات قضایی الکترونیک محلتون و اونجا خودشون راهنماییتون میکنن که شکایتتون رو طرح کنید (وکیل و یا عریضه نویس اونجا هست و برای شما عریضه مینویسه و شما میبرید ثبتش میکنید) 

حالا اگر تو سامانه ی ثنا ثبت نام نکرده باشید، همونجا کارهاشو براتون انجام میدن

۲- وقتی شکایت تو سیستم ثبت شد، شما منتظر پیامک میمونید که حدودا بین یک تا سه روز طول میکشه و توش دستور قاضی میاد که کی به‌ کلانتری مراجعه کنید 

۳- وقتی رفتید کلانتری اونجا براتون پرونده تشکیل میدن و میگن ببر پلیس فتای شهرتون (آدرسشو خودشون میگن)

۴- شما به فتا مراجعه میکنید و اونجا یک جناب سروانی مسئول پرونده ی شما میشه و از شما مدارک و اسناد رو که پرینت گرفتید تحویل میگیره و شروع به بازجویی میکنه. شما اظهاراتتون رو ثبت میکنید و میرید خونه.

۵- افسر پرونده تحقیقات رو شروع میکنه و اگر طرف رو پیدا کرد با شما تماس میگیره با اونم تماس میگیره، اگر اون متشاکی اومد پیش پلیس و بازجویی شد، و اتهامش رو پذیرفت، افسر پرونده از شما میخواد بین خودتون موضوع رو حل کنید و اگر متهم نیومد، پرونده فرستاده میشه دادسرا تا قاضی دستور بده

۶- قاضی اینجا تصمیم میگیره که موعد دادگاه کی باشه و به متهم ابلاغ میکنه

بقیه شم دیگه مشخصه

حالا من موعد دادگاهم احتمالا آبان ماهه، چون اون متهم پرونده نیومد پیش پلیس تا بازجویی بشه

اینم یک راهنمای خلاصه تقدیم شما🟥

فتا#  

آناتا_خودش_فتاس#  

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو