کی با الکساندرایت کندلا لیزرکرده و بعدش که باردار شده موها برگشتن؟
بعضیا میگن برمیگرده
عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
سلام من الآن ماه آخرم و از چندماه قبل بارداری هم لیزر انجام نداده بودم یعنی یکسال و خورده ای بیشتره که انجام ندادم
شاید ۱۰ ۲۰ درصد برگشت داشته اونم بیکینیم فقط پاهام که یه دونه مو هم ندارن دستگاهمم کندلا بود
عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
سلامعزیزم جنسیت بچتون چیه؟موق زائد هم داشتین دوره بارداری اطراف صورت و گردن؟
سلام گلم
پسر
نه رشد موی زائد نداشتم
من ۶ جلسه لیزر رفتم دریغ از یدونه مو ک دیگه در بیاد البته از جلسه ۳ دیگه در حده انگشت شمار مو در میومد متاسفانه جلسه ۶ ک رفتم ناخواسته باردار شدم وای ک نگم از قبل از لیزرم هم موهام زیادتر شدن یعنی انگار ک ن انگار لیزر رفتم و پولمو انداختم تواب