2777
2789
عنوان

کسایی که لیزر کردن بعد بارداری موهای زائد برگشته؟😬

| مشاهده متن کامل بحث + 19647 بازدید | 37 پست
آها مرسی عزیز قدم نو رسیدت هم‌مبارک

ممنونم سلامت باشید 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بعد از کامل شدن جلسات با چی باید زد موها رو اگر در اومد دوباره؟ من دو ساله میرم ولی بازم یه کم در می ...

من اصلا اصلاح نمیکنم زیاد نیست

دیگه هم برای شارژ مجدد نرفتم

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859
سلام عزیزم شما لیزر کردین توی بارداری برگشت موهاتون یا نه؟ 

سلام من الآن ماه آخرم و از چندماه قبل بارداری هم لیزر انجام نداده بودم یعنی یکسال و خورده ای بیشتره که انجام ندادم

شاید ۱۰ ۲۰ درصد برگشت داشته اونم بیکینیم فقط پاهام که یه دونه مو هم ندارن دستگاهمم کندلا بود

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
سلام من الآن ماه آخرم و از چندماه قبل بارداری هم لیزر انجام نداده بودم یعنی یکسال و خورده ای بیشتره ...

سلام

عزیزم جنسیت بچتون چیه؟

موق زائد هم داشتین دوره بارداری اطراف صورت و گردن؟

سلامعزیزم جنسیت بچتون چیه؟موق زائد هم داشتین دوره بارداری اطراف صورت و گردن؟

سلام گلم

پسر

نه رشد موی زائد نداشتم

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

من ۶ جلسه لیزر رفتم دریغ از یدونه مو ک دیگه در بیاد البته از جلسه ۳ دیگه در حده انگشت شمار مو در میومد متاسفانه جلسه ۶ ک رفتم ناخواسته باردار شدم وای ک نگم از قبل از لیزرم هم موهام زیادتر شدن یعنی انگار ک ن انگار لیزر رفتم و پولمو انداختم تواب 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز