2777
2789
عنوان

کسایی که لیزر کردن بعد بارداری موهای زائد برگشته؟😬

| مشاهده متن کامل بحث + 19647 بازدید | 37 پست
بله باردار شدم  ولی ب گمونم ربط ب بارداری نداره قبل بارداری هم یه خورده داشت ولی بخاطر شارژ ...

مثل قبل نشدن موهات حین بارداری؟

اگه مرتب قبلش برم شارژ تا ۲ سال دیگه واسه بارداری برمیگرده؟

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من شنیدم امکان داره برگرده چون هورمونا بالا پایین میشن

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 
واسه شما حین بارداری برگشتن؟ اگه مرتب شارژ کنم چی؟

نه عزیزم در حالت معمولی برگشت . 

تو بارداری فکر نکنم بشه شارژ کرد باز از دوستانی که تجربه اشو دارن بپرسی بهتر راهنمایی میکنن گلم

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
من تمدید نکردم و بله برگشت البته نه به شدت قبل تقریبا یک سومش برگشت ربطی به بارداری نداره کلا بعدش ...

آهاا آره من مرتب میرم تا ۲ سال دیگه

و امیدوارم حین باداری برنگرده

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
نه عزیزم در حالت معمولی برگشت .  تو بارداری فکر نکنم بشه شارژ کرد باز از دوستانی که تجربه اشو ...

مرسی عزیزم

مثل قبل نشدن موهات حین بارداری؟ اگه مرتب قبلش برم شارژ تا ۲ سال دیگه واسه بارداری برمیگرده؟

من حدودا ۷ بار رفتم 

نه اصلا مث قبل نشدن ساق پام اصلا در نیومد

رونم هم یه خورده دراومده الان اصلا شی و نمیکنم

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859
@maggi    عزیزم یه جا گفته بودی که لیزرکردی تو دوران بارداری موهات برگشتن؟

اره عزیزم ولی کاملا نه 

یعنی یه جاهایی که خیلی خوب جواب داده بود دیگه تو بارداری هم درنیومد

ولی یه جاهایی که نازک شده بود مجدد ضخیم شد البته شارژ نکردن و بارداری پسر هم یه علتش بود

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

من جلسه چهارم میرم نمیدونم ولی میگن قرص ال دی ام بخوری بعد یه مدت نخوری چون هورمونی هست برمیگرده ؟

نرسیده به دریا🏖️                                                             اسمم ساحل🙂                                                                میشه برای شفای مادرم وسلامتی خوانوادم یه صلوات بفرستی🙏❤️
چند جلسه قبل بارداری رفته بودی؟

چچهار جلسه اما بیکینی تقریبا کامل جواب داده بود

و زیر بغلم هم تک و توک درمیومد

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
اره عزیزم ولی کاملا نه  یعنی یه جاهایی که خیلی خوب جواب داده بود دیگه تو بارداری هم درنیومد و ...

آها مرسی عزیز

قدم نو رسیدت هم‌مبارک

من حدودا ۷ بار رفتم  نه اصلا مث قبل نشدن ساق پام اصلا در نیومد رونم هم یه خورده دراومده الان ...

آها پس خوبه

فکرکردم مثل اول برمیگرده🌸

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز