2777
2789

من میخوام برم لیزر اما قضیه این شارژ کردنش چیه

میگه برا بعضیا چند ماه یبکار باید شارژ بشه برا بعضیا سالانه

من میرم لیزر کلا خلاص شم از موها اونوخ اینجوری میگه ک فایده نداره🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀

شماهم همینطورین؟؟؟

کلینیک پایون میخوام برم تهران پارس

اره دیگه همه اینجورن چند وقت یه باری باید شارژ کنی من خودم لیزر خونگی دارم یه مدت استفاده میکنم خوبه مو نیست بعد یه مدت باز مو در میاد لیزر دائمی نیست   هیچوقت ازشر موها راحت نمیشیم همیشه هستن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارههه دگ نبودم ک بفکر لیزر نمیتادم😂😂

عزیزم من هم مثل خودتم فکر میکردم پشمالو هستم ولی بعد ها هم اتاقی هامو دیدم فهمیدم معمولیم

رویاها قشنگ میشن ❣وقتی هدف ❣رسیدن به تو باشه ...❣
عزیزم من هم مثل خودتم فکر میکردم پشمالو هستم ولی بعد ها هم اتاقی هامو دیدم فهمیدم معمولیم

اره اینچیزا معمولیه ولی دگ خسته شدم از شیو کردن و اپلاسیون

وقتی شیو میکنی زود درمیاد

وقتیم که اپلاسیون میکنی باید صبر کنی قشنگ مو ب حدکافی رشد کنه تا بتونی اپلاسیون کنی🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀

کاش میشد همیشه مجرد موند😂😂😂

اره اینچیزا معمولیه ولی دگ خسته شدم از شیو کردن و اپلاسیون وقتی شیو میکنی زود درمیاد وقتیم که اپلا ...

آره مجردی دوست بودیم با پشمهامون😂

رویاها قشنگ میشن ❣وقتی هدف ❣رسیدن به تو باشه ...❣
عزیزم لیزر خونگی راضی هستی درد نداره؟چقدر خریدی؟

درد که داره مو رو میسوزونه دیگه تو گوگل بزن لیزر خانگی رمینگتون قیمتا می بینی من 6500فقط برا صورت و بدن بالاترش برا کل بدن 6750و گرونتره

2790
2778
2791
2779
2792