2777
2789
عنوان

خامومای زرنگو باهوش ی دیقه میاید؟؟

475 بازدید | 37 پست

اگه از نامزدتون بارهای چیز بخواید و واستون‌نیاره‌مثلا از ی مانتو خوشتون بیاد اما تقریبا هر روز بهش بگید و اون اهمیت‌نده شما چ‌واکنشی میدید بالاخره چطور روضیش میکنید 

کلا چیکار میکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک با سیاست نیستم 

ولی خودت برو بخر زیاد ب مردا امید نداشت باش

اگه کتاب  خوب یا سایت خوب  در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی  هستند وخوندمشون. 
دلیل اهمیت ندادنش بی توجهیه یانداری؟

داره من‌گفتم اونو بخریم داداشش مارو دید تو اون مغازه فورا زنگ زده بود به مادرش گفتع بود

ما رسیدیم خونه مادرشوهرم‌گفت پسرم مانتو واس چته پناه ک مانتو زیاد داره

میبرمش همون‌مانتویی راک دلم میخادانتخاب میکنم ،،بعد به شوهرم میگم ای وای پول همراهم نیست میشه توحساب کنی😁

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

من شوهرم اینجوره مامانش یادش داده ینی کلا سالی یه دست لباس میخره منم به بابام گفتم ادمش کرد البته مسیله ما فقط سر همین نبود مشکلات دیگه ای هم داشتیم برا همینم بهش گفتم قبلا میخواستم باهات بسازم ولی تو داری روز به روز خسیس تر میشی الانم امروز قراره برم سه دست لباس و مانتو و شلوار کفش  و همه چی بخرم به منم ربطی نداره پول داره یا نداره 

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ زاده USM😍