عطیمی را نمیدونم ولی صحراییان نوبت گرفتنش کار حصرت فیله
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بله دکتر صحراییان بیمار جدید نمیبینن متاسفانه 😢😢😢
حتی با معرفی نامه از پزشک؟
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
من همش توهم ام اس دارم. ۱۰ تا دکتر رفتم. انگشتام وقتی گوشی زیاد دستم میگیرم گزگز میشه.به دکترا هر چی اصرار کردم ام ار ای بنویسن گفتن نه نیازی نیست.همه ازمایشا هم دادم. فقط تیروئید خودایمنی هاشیموتو دارم.
عزبزم وقتتو به خاطر یه دکتر تلف نکن سریع برو پیش یه پتخصص مغز و اعصاب و فلوشیپ ام اس هم باشه بهتره...من خیلیییییی دکتر رفتم همممممشون مثل همن داروهای یکسان...فقط سریع برو..من ۵ساله درگیرشم
پیش کدوم دکتر شما میرید؟؟راضی هستید؟؟از تشخیص و درمانتون؟؟؟
ببین من خیلی دکتر رفتم..همه داروهاشون یکسانه..اگر تهرانی وقت بگیر از کلینیک ام اس بیمارستان امام حسین.خیلی دکتراش خوبن.من پیش شکوقه علایی میرم.ببین اگر بری جاهای خصوصی فقط ازت پول میگیرن.باید نوار مغز و....با قیمت بالابدی.برو همونجا.درضمن بگو اسمتو بنویسن برای انجمن.سریعم واکسنتو میزنن