2777
2789
عنوان

ام اس

8408 بازدید | 61 پست

بچه. ها چطور از دکتر عظیمی وقت بگیرم؟؟میگن بعد دکتر صحراییان تو زمینه ام اس دکتر عظیمیه 

خواهی که جهان در کف اقبال تو‌باشد👑                                   خواهان کسی باش که خواهان تو‌باشد👩‍❤️‍👨

عطیمی را نمیدونم ولی صحراییان نوبت گرفتنش کار حصرت فیله

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام. مگه علایمی دارین؟ میشه بگین چی هست علایمتون؟

سلام بله چند وقته ک بی حسی و خواب رفتن و گرفتگی دست و پا و مشکلات بینایی دارم دکتر مغز و عصاب رفتم گفت برو پیش دکتر عظیمی یا مقدسی 

ک دکتر مقدسی بیمار جدید نمی‌بینه دکتر عظیمی هم تلفن جواب نمیده

خواهی که جهان در کف اقبال تو‌باشد👑                                   خواهان کسی باش که خواهان تو‌باشد👩‍❤️‍👨
عطیمی را نمیدونم ولی صحراییان نوبت گرفتنش کار حصرت فیله

بله دکتر صحراییان بیمار جدید نمی‌بینن متاسفانه 😢😢😢

بله دکتر صحراییان بیمار جدید نمی‌بینن متاسفانه 😢😢😢

حتی با معرفی نامه از پزشک؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

من همش توهم ام اس دارم. ۱۰ تا دکتر رفتم. انگشتام  وقتی گوشی زیاد دستم میگیرم گزگز میشه.به دکترا هر چی اصرار کردم ام ار ای بنویسن گفتن نه نیازی نیست.همه ازمایشا هم دادم. فقط تیروئید خودایمنی هاشیموتو دارم.

منکه از هیچکدوم نتونستم وقت بگیدم..میرم کلینیک امام حسین

پیش کدوم دکتر شما میرید؟؟راضی هستید؟؟از تشخیص و درمانتون؟؟؟

سلام بله چند وقته ک بی حسی و خواب رفتن و گرفتگی دست و پا و مشکلات بینایی دارم دکتر مغز و عصاب رفتم گ ...

انشالله هیچی نیست گلم. استرس نداری؟ شاید از استرس زیاده؟یا تیروئید هم ممکنه باشه 

عزبزم وقتتو به خاطر یه دکتر تلف نکن سریع برو پیش یه پتخصص مغز و اعصاب و فلوشیپ ام اس هم باشه بهتره...من خیلیییییی دکتر رفتم همممممشون مثل همن داروهای یکسان...فقط سریع برو..من ۵ساله درگیرشم

من همش توهم ام اس دارم. ۱۰ تا دکتر رفتم. انگشتام  وقتی گوشی زیاد دستم میگیرم گزگز میشه.به دکترا ...

نه من نوار چشم دادم دکتر گفت مشکوک ب ام اس اما ام ار ای سالم بود و پلاک نداشتم  بخاطر همین گفتن تحت نظر فلوشیپ ام اس باشم

پیش کدوم دکتر شما میرید؟؟راضی هستید؟؟از تشخیص و درمانتون؟؟؟

ببین من خیلی دکتر رفتم..همه داروهاشون یکسانه..اگر تهرانی وقت بگیر از کلینیک ام اس بیمارستان امام حسین.خیلی دکتراش خوبن.من پیش شکوقه علایی میرم.ببین اگر بری جاهای خصوصی فقط ازت پول میگیرن.باید نوار مغز و....با قیمت بالابدی.برو همونجا.درضمن بگو اسمتو بنویسن برای انجمن.سریعم واکسنتو میزنن

عزبزم وقتتو به خاطر یه دکتر تلف نکن سریع برو پیش یه پتخصص مغز و اعصاب و فلوشیپ ام اس هم باشه بهتره.. ...

دکتر شما کیه؟؟؟من خیلی میترسم از طرفی هم ک خیلیا میگن دکترا نتوستن زود تشخیص بدن و بیماریشون پیشرفت کرده میترسم ب هر دکتری ک تو اینترنت هست اعتماد کنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز