2777
2789
عنوان

لواشک سیب ترش

2057 بازدید | 15 پست

دوستان دوست شوهرم سیر ترش سبز داده که کوچیکن میخام لواشک درست کنم میشه طرزش رو بگین و اینکه چیکار کنم قرمز شه 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم لایک کنید

من خوبم، از وقتی به حرف آدم ها توجهی نمیکنم ، خوبم !دیگه برام مهم نیست وقتی دارم زیر بارون پاهامو محکم‌ روی آب جمع شده گوشه جوب‌ میکوبم و تو‌ دنیای دخترونه خودم میخندم اون رهگذری که معلوم نیست ارث چی رو از من می خواد و با غضب نگام می‌کنه ، چی پیش خودش فکر می‌کنه !قضاوت و رفتارای آدم ها رو مثل موهام انداختم پشت گوشم ، نه میبینمشون نه اذیت میشم ، آروم و ساکت پشت گوشم لونه کردن و من تو دنیام می‌رقصم ، قهقهه می‌زنم ، و هرچقدر بخوام دیوونه میشم ..خوبم ، خیلی بهترم از وقتی فهمیدم تو دنیا یکی هست 

منم دارم لواشک سیب درست میکنم

خورد کن و دونه هاشو درار بزار تو قابلمه بپزن   بعد از الک رد کن نمک بزن بهش بزار دوباره بجوشه یکن سفت شه بعد پهن کن خشک شه

never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience            "mark twain"

لواشک سیب و اصلا دوست ندارم 

سیب هارو بشورید 

خورد کنید 

با یکم اب بذاريد بپزه

وقتی پخت و نرم شد 

بریزید تو مخلوط کن یا صاف کنید 

کف سینی مورد نظر رو یکم آب بزنید و سلفون بکشید 

وقتی خوب سلفون به کف سینی چسبید مایع لواشک و بریزید تو سینی 

بعد هم بذارید جلوی افتاب تا خشک بشه

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
خودش تقریبا حنایی میشه سیب رب انار اضافه کن هررنگی که میخوای میشه

رب انار ندارم گلم زعفران میشه بریزم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
نصفشم خلالا لای بزرگ کن تو افتاب خشک کن برای دمنوش برای التهابات و عفونتای گلو عالیه😀

باشه گلم مرسی فدات 

منم دارم لواشک سیب درست میکنم خورد کن و دونه هاشو درار بزار تو قابلمه بپزن   بعد از الک ...

چقدر نمک بریزم عزیزم

سیبارو بشور( من خودم هسته هاشو در میارم چون آخرش میریزم تو دستگاه از صافی رد نمیکنم) بریز تو قابلمه یه نصف لیوانم آب بریز جوش که اومد کمش کن بذار خوب خوب بپزه و هی هم بزن ته نگیره،بعد که غلظتش مث آش رشته شد نمکم بزن و بچش هرجا به نظرت اوکی بود دیگه خاموشش کن.یه کم که خنک شد بریز تو یک دو سه یه مایع یه دست بهت میده اگه غلظتش مث ماست بشه خوبه اگه شل تره بذار باز بجوشه.بعد دیگه سینی چرب کن و پهنش کن.نه نازک که خشک بشه نه کلفت که فاسد بشه کپک بزنه.بذار جلو آفتاب

برای قرمزیشم زرشک بریز باهاش بپزه

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 
سیبارو بشور( من خودم هسته هاشو در میارم چون آخرش میریزم تو دستگاه از صافی رد نمیکنم) بریز تو قابلمه ...

مرسی عزیزم فدات شم 

چقدر نمک بریزم عزیزم

اندازه نمیگیرم یکم بریز مزه کن ببین چطوره کم بود یکمم بریز من خودم دوست دارم یکم شور بزنه

جوهر لیمو هم میتونی اضافه کنی ترش میشه

never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience            "mark twain"
مرسی عزیزم فدات شم 

خواهش،خدانکنه😘

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد...