2777
2789
عنوان

دیگ خسته شدم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 63 پست
والا بخدا. درسته مادره. اما اینکه 24 ساعته ی جا باشین بده. فکر کن بخان دوستات بیان، بری مهمونی، پدر ...

حداقل اگر تو دو تا واحد یا طبقه ی جدا باشن قابل تحمل تره.هر چند که من با وجود ده کیلومتر فاصله هنوز از دستشون آسایش ندارم دیگه وای ب حال اینکه مادرشوهر هم کنار آدم باشه.

راست میگه دیگه طفلک

وا یعنی چی پدر شوهرم فوت شده مادرشوهرم سالهاست تنهاست شوهرم همه کارای بیرونش رو میکنه و سعی میکنه هر روز بهش سر بزنه دیگه تو یه خونه زندگی کردن چیه خواهرم سخته الان مثل قدیما نیس

شما خودت حاضری تازه عروس باشی با مادرشوهرت تو یه خونه بشینی هر چقدم خوب باشه ادم دوس داره راحت باشه و پیشش موذب هست

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرش دیگه خودتو بزار جای اون قبول کن حالا کو تا اون موقع

این همه تک فرزند داریم خیلیا با مادرشون نمی‌مونن یا نهایت ی طبقه بالا اجاره میکنن ک پیش هم باشن منم تا جایی ک میتونم نگهداری میکنم غذاشم میدم ولی تو ی واحد نمیشه مگه من با دو نفر ازدواج میکنم 

ان شالله ک پدرشوهر نمیمیره اگر یه روز فوت شد مادرشوهر عروسش ونید اونم حق زندگی داره نمیتونه تا اخر عمر با شما زندگی کنه  بعدم بهش بگو ادب داشته باش

قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَگفت: «من غم و اندوهم را تنها به خدا می‌گویم و از خدا چیزهایی می‌دانم که شما نمی‌دانید!سوره یوسف آیه ۸۶
وای خدا صبرت بده. من با پسری بودم پدرش فوت کرده بود. گفت مادرم بامنه. منم بدون هیچ توهینی گفتم نمیتو ...

احسنت باور کن بزرگترین لطف را در حق خودت کردی هرکز پشیمون نشو از تصمیم درستی که گرفتی

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
میگه شبا می‌ترسه 😐😐😐😐

مگه نی نی پستونکی هست که میترسه؟

اینا همش حرفه

بعضیا چش ندارن زندگی پسرشونو با عروس رو خوب و خوش ببینن

انگار خودشون جوونی نکردن

به نظر من ردش کن بره

این همه آدم خوب

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
اصلأ من اون زن هایی رو که هزار جور بی احترامی میبینن و تحقیر میشن و دعوا میفته تو زندگی عروس ولی با ...

آدم خودش تحقیر میشه بخدا. الان عمه من شوهرش فوت کرد. رفت با پسرش الان پسرش طلاق گرفته. خوب بتمرگ خونت نون خشک خودتو بخور زندگی بچت هم داغون نکنی. اصلا هم مهم نیست ساکته یا شلوغ. ته تهش بازم مادرشوهره. بازم بهش میگن مادرشوهر 

من یک فمینیست هستم، کمک خواستین درخدمتم 💞💕
مگه نی نی پستونکی هست که میترسه؟ اینا همش حرفه بعضیا چش ندارن زندگی پسرشونو با عروس رو خوب و خوش ب ...

مادرش از وقتی ازدواج کرده با خانواده ی شوهرش میمونه حتی الآنم عمش ک چهل سالشه مجرده رو نگه میداره یعنی خونه ندارن خودشون 

حداقل اگر تو دو تا واحد یا طبقه ی جدا باشن قابل تحمل تره.هر چند که من با وجود ده کیلومتر فاصله هنوز ...

آره بخدا و واحدی هم باشی هی سرک میکشه کی آمد کی رفت. اعصابم خورد شد 

آدم خودش تحقیر میشه بخدا. الان عمه من شوهرش فوت کرد. رفت با پسرش الان پسرش طلاق گرفته. خوب بتمرگ خون ...

آره بابا از قدیم هم بوده که عروس و مادرشوهر یه جا باشن بلاخره با هم به مشکل میخورن

مادرشوهرت باید خودش درک و فهم داشته باشه بگه من نمیام پیشتون

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
حداقل اگر تو دو تا واحد یا طبقه ی جدا باشن قابل تحمل تره.هر چند که من با وجود ده کیلومتر فاصله هنوز ...

این میگه شبا می‌ترسه دلم نمیاد تنها بمونه حتی چند بارم پرسیدم گفتم خب ی واحد جدا بگیر گف نه ک ن 

احسنت باور کن بزرگترین لطف را در حق خودت کردی هرکز پشیمون نشو از تصمیم درستی که گرفتی

آره بخدا من الان مادربزرگم (پدری، خد رحمتش کنه) 20 ساله شوهرش فوت کرده ماهی 1بار میومد خونه بچه هاش و میرفت روستا. عزتش بیشتر بود تا عمه من که 24 ساعته خونه پسرش بود. اما همون ماهی 1بار هم میومد مامانم می‌بردش حموم. پاهاشو کرم میزد. من بدم میومد 

آره بابا از قدیم هم بوده که عروس و مادرشوهر یه جا باشن بلاخره با هم به مشکل میخورن مادرشوهرت باید خ ...

فیلم پدر سالار بود. عروسه خونش و جدا کرد. چه خوب کاری کرد واقعا دمش گرم