2777
2789
عنوان

دیگ خسته شدم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 63 پست

بگو طرز حرف زدنت شخصیتتو مشخص کرد 😏

بگو حالا ننتو نمیخورن اگه تو طبقه جدا بمونه

وای خدا من اگه مادرشوهر بشم اگه عروسم هم بگه بیا با ما زندگی کن عمرا اگه برم

حاضرم تنها بمونم ولی نرم

هم دختره بدبخت خسته میشه هم خودم احساس سرباری میکنم

بخدا نمیدونم بعضی از ننه ها چطوری خودشونو به زور جا میکنن تو زندگی پسر و عروس

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو پس دیگه زن میخوای چیکاااار؟؟؟؟ برو همون ور دل مامان جونت.

والا بخدا. درسته مادره. اما اینکه 24 ساعته ی جا باشین بده. فکر کن بخان دوستات بیان، بری مهمونی، پدر مادر بیان، بخایی تنها باشی، دعوا کنید، قهر کنید، مسائل زناشویی. یکی همیشه خدا کنار دستت باشه. حالا اگ این اتفاق بر عکس باشه. میگن به ما چه مادر توعه 

من یک فمینیست هستم، کمک خواستین درخدمتم 💞💕
اونوقت قطعا باباش رو میاره

پسرا رو مادرشون حساسن 

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

نفهم رو اگه گفته  باهاش تموم کن

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
با این شایدا ک نمیتونم زندگیمو نابود کنم 

خب ردش کن.شوهرت که نیس عزا گرفتی عزیزم

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
والا بخدا. درسته مادره. اما اینکه 24 ساعته ی جا باشین بده. فکر کن بخان دوستات بیان، بری مهمونی، پدر ...

جانا سخن از زبان ما میگویی

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
چقدر شبیه کسیه ک من باهاش میحرفیدم 😏 اما خداروشکر علاقه چشمم و کور نکرد و باهاش بهم زدم 

کاش منم بتونم خیلی سخته ب من ک از اول اینجوری نگفته بود همه ی امیدامو یهو نابود کرد خدا لعنتش کنه

والا بخدا. درسته مادره. اما اینکه 24 ساعته ی جا باشین بده. فکر کن بخان دوستات بیان، بری مهمونی، پدر ...

اصلأ من اون زن هایی رو که هزار جور بی احترامی میبینن و تحقیر میشن و دعوا میفته تو زندگی عروس ولی با این حال بازم میخوان برن تو خونه عروس زندگی کنن رو درک نمیکنم

دیدم که میگم،،،بابا بخدا نمیخورنت اگه تنها بمونی

حالا پسرت سر زد که زد اگه نه که دیگه ول کن زندگیشو بکنه اه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
جانا سخن از زبان ما میگویی

وای خدا صبرت بده. من با پسری بودم پدرش فوت کرده بود. گفت مادرم بامنه. منم بدون هیچ توهینی گفتم نمیتونم شرمنده کات بای فور آور. حضرت زینب بهت صبر بده خاهر خیلی سخته 

من یک فمینیست هستم، کمک خواستین درخدمتم 💞💕