2777
2789
عنوان

دیگ خسته شدم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 63 پست
آدم خودش تحقیر میشه بخدا. الان عمه من شوهرش فوت کرد. رفت با پسرش الان پسرش طلاق گرفته. خوب بتمرگ خون ...

اخه این خودش میگه الا بلا ک نمیزارم مامانم تنها بمونه. شبا می‌ترسه راضی بودم ی خونه ی دو طبقه اجاره کن بهش برسم ولی گف پولم اگه داشته باشم نمیزارم بمونه 

آره بخدا من الان مادربزرگم (پدری، خد رحمتش کنه) 20 ساله شوهرش فوت کرده ماهی 1بار میومد خونه بچه هاش ...

درسته میدونم چی میگی 

تا لحظه ای که زنده ام میگم لعنت به زندگی کنار مادرشوهر 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اون سیاست دارا 

خب الان این نظر پسر هست 

شاید خود مادرش هیچ وقت دلش نخواد کنار عروس تو یه خونه زندگی کنه فکر نکن که یه آدمی که عمری مستقل بوده دلش بخواد بره تو خونه عروس بشینه و از وسایل اون استفاده کنه و منتظر بشینه اون براش بپزه و بیاره

همه دوست دارن تو خونه خودشون راحت باشن هر چقدرم که روشون باز باشه و سیاست داشته باشن

به نظر من اگه یه روزی مادرشوهرت تنها بشه اونم دلش نمیخواد بیاد تو خونه شما مگر این که دوتا طبقه جدا باشین خودتم که اینجوری مشکلی نداری

ولی خواستگارت حرف خیلی زشتی زده گفته نفهم

خدا می دونه بعدا که روش وا بشه چیا میخواد بگه این مشکل الان بزرگتر از مشکل مادر شوهره

مادرش از وقتی ازدواج کرده با خانواده ی شوهرش میمونه حتی الآنم عمش ک چهل سالشه مجرده رو نگه میداره یع ...

ببین ولشون کن

از پسشون برنمیای ها

این از الان داره میگه ننم ننم وای بحال فردا

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
خب الان این نظر پسر هست  شاید خود مادرش هیچ وقت دلش نخواد کنار عروس تو یه خونه زندگی کنه فکر ن ...

مامانس از وقتی که ازدواج کرده با خانواده ی شوهرش میمونه خودشون خونه ندارن الآنم عمش و ک چهل سالشه مجرده نگه میداره مادری نیست ک بگه نمیام پسرش اصرار کنه حتما میاد ک از سر خواهر شوهرش راحت بشه 

فیلم پدر سالار بود. عروسه خونش و جدا کرد. چه خوب کاری کرد واقعا دمش گرم 

آره

حالا تازه فقط این نیست که

وقتی که نامزد بشن هرجا خواستن برن پسره میگه اونارم ببریم

گردش تفریح خرید

دیدم که میگم

چون از الان داره میگه ننم ننم تکلیفش معلومه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
اخه این خودش میگه الا بلا ک نمیزارم مامانم تنها بمونه. شبا می‌ترسه راضی بودم ی خونه ی دو طبقه اجاره ...

خوب دیگه و دختر خوب استقلال داشته باش. برات کلی شرایط خوب هست. اگه زبونم لال این قضیه برعکس شه مطمئنم بهت میگه مادر خودته چرا من ازش نگهداری کنم. بهش پیام بده. من نمیتونم با این شرایط کنار بیام و با این توهینی که کردی دیگه نمیتونم به چشم قبل ببینمت. روز های خوبی رو باهم داشتیم اما شرمنده نمیتونم ادامه بدم و بلاک. مثل ی دختر عاقل. 1ماه حالت بده. ن 1عمر و تازه اگه طاقت هم نیاری مجبوری طلاق بگیری و میشی مطلقه. پس قطعا همین کارو کن الان. اگه دوست داری درخواست بده تا باهم بحرفیم 

من یک فمینیست هستم، کمک خواستین درخدمتم 💞💕
قطعا لعنت شمر و یزید به این زندگی 😂🤚

دقیفا

چون از زندگی مشترک جز دعوا و بحث و تنش هیییچچی نمیفهمه آدم 

آره حالا تازه فقط این نیست که وقتی که نامزد بشن هرجا خواستن برن پسره میگه اونارم ببریم گردش تفریح ...

آره واقعا. خودش هم درک نداره بگه نمیام 

من یک فمینیست هستم، کمک خواستین درخدمتم 💞💕
مامانس از وقتی که ازدواج کرده با خانواده ی شوهرش میمونه خودشون خونه ندارن الآنم عمش و ک چهل سالشه مج ...

خوب پس اگه این طوره و شما برات پذیرش این مسئله سخته در انتخابت تجدید نظر کن

چون الان هنوز هیچی نشده اما نمیشه که فردا بری تو زندگی و هر روز سر این موضوع اعصاب خوردی داشته باشی چون واقعا سخته که یکی دیگه تو خونه آدم زندگی کنه

وقتی ام دعوا بشه میشینه ی گوشه قشنگ. تماشا میکنه 

اره البته گاهی هم با حرفاش که طرف پسرشو میگیره باعث اختلاف بیشتر میشه🤕