2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک میخوایم بریم مسافرت

491 بازدید | 57 پست

من چند صفحه از تاپیک میخوایم بریم شمال شوهرم میخواد خواهرش را بیاره را خوندم.اکثرا برا کرونا گفته بودن نرید شمال.

من خودم جز کسایی بودم که از اول کرونا هیچ مسافرت دروهمی مهمانی نرفتم خدا شاهده فقط یک مهمانی 10 نفره اونم توی فضای باز دو ساعته توی خیاط بودیم با فاصله.

سوال من اینه شمال رفتن چند میلیون نفر خطرناک هست یا بازگشایی مدارس!بدون اینکه والدین واکسینه باشیم بدون اینکه بچه ها واکسینه باشن.

اگر مشکل کرونا با شمال نرفتن حل بشه قطعا با بازگشایی مدارس مشکل هزار برابر بدتر میشه.همدیگه را اذیت نکنیم کسی که میخواد بره مسافرت جون خودشا میذاره کف دستش و میره.اما تقصیر من مادر که باید از اول آبان به اجبار بچم بفرستم مدرسه چی هست؟

............

مدارسو گفتن مجازی

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

قراره مدارس از ابان حضوری بشه؟ 

بعید می‌دونم

محمود درويش ميگه:اگر‌ میخواهید برویدخب بروید، ولی‌هرگز باز نگردید!«...لااقل ‌به ‌رفتن وفادار ‌باشید ...»!تا ما هم‌ به‌ فراموش ‌شدنتان‌ عادت ‌کنیم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا کی از جون بچه اش سیر شده که بخواد بفرسته مدرسه دختر من امسال کلاس پنجم هست رفتم به مدیرش گفتم شهریه اش رو کامل میدم  ولی اگه مدارس حضوری باشه حتی یک روزم نمیزارم بیاد مدرسه براش معلم خصوصی میگیرم نهایتا" یه کارنامه هست که مدرسه باید تقبل کنه

عزیزم ما پیش دانشگاهی ها سخت یاد میگیریم با مجازی (: واکسیناسیون و انجام بدن اگر مبتلا نشن ایرادی ن ...

واکسنی در کار نیست. امروز خبرها را بخون گفتن از اول مهر 40 درصد مرداس بازگشایی میشن از اول آبان کامل مدارس حضوری میشن.واکسن فقط برای دانشآموزان بیماری زمینه ای

............

واکسنی در کار نیست. امروز خبرها را بخون گفتن از اول مهر 40 درصد مرداس بازگشایی میشن از اول آبان کامل ...

عزیزم اول مهر میگن ک لوازم تحریرای وارد شده ازچین فروش بره و غیرانتفاعیا ک دست اقازاده هاست شهریه هارو بگیرن.بعد از دوهفته شل میشه و انلاین

خبر ها را بخونید لطفا از ستاد کرونا امروز اعلام کردن 40 درصد مدار از اول مهر و بقیه از اول آبان حضوری بازگشایی میشن.واکسن فقط برای دانش آموزان بیماری زمینه ای.

............