2777
2789

خونه ما ویلاییه ولی نم چرا این صدای کوفتی از پشت بوممون میاد از ساعت ۷ یه تق تق وحشتناک بیدارم کرده تا الآن هم ادامه داره سر درد گرفتم انقدرررر بلنده الآن دیگه جیغ میزنم

معلوم نیست چیکارمیکنه این همسایه بیشعورمون

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب شاید بنایی دارن 

انگاری یعنی سرم پوکید

ساعت ۷ کی انقدر مزاحمت صوتی ایجادمیکنه

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
رو پشت بوم شما چکار داره . پاشو برو ببین چه خبره 

از بغل دقیق نمیدونم کجاس

پشت بوما وصلن به هم

از بغل دقیق نمیدونم کجاس پشت بوما وصلن به هم

به نظرم برو ببین چه خبره .سر صدا نهایتا روی سقف خونه خودشون نه خونه شما که عزیز 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
اوه ویلایی هست از پشت بوم شما میاد لابد کسی بالا هست برو ببین کیه  وگرنه اونا به پشت بوم شما چی ...

تعمیرات داره بیشعور

کی آخه ساعت ۷ صبح تعمیرات انجام میده مردمو روانی میکنه

الآن موهای خودمو میکنم

ظهر که نمیشه بنایی کرد تو ‌هوای گرم

بعدازظهر ما میکردیم قبلا

تعمیرات داره بیشعور کی آخه ساعت ۷ صبح تعمیرات انجام میده مردمو روانی میکنه الآن موهای خودمو میکنم

خب همینه دیگه عزیزم بنایی از ساعت 7صبح شروع میشه تا 2 بعد از ظهر 

دیگه شب با سر ظهر که انجام نمیده کسی 

بنظرم آستانه صبر و تحمل تو یه خورده ببر بالا 

خدایا شکرت 🙏🏻
خب همینه دیگه عزیزم بنایی از ساعت 7صبح شروع میشه تا 2 بعد از ظهر  دیگه شب با سر ظهر که انجام ن ...

😭

سرم پوکید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز