2777
2789
عنوان

کرونا

312 بازدید | 44 پست

بچه ها کسانی ک کرونا گرفتن شبا خواب دارید؟

بعد کلا احساس میکنید ی جای دیگه هستید منظورم حالت گیجی داشته باشید؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو مدت کرونا روزاهم میخوابیدیم چه برسه شبها 

چه خوب خداروشکر

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
من به شدت خوابم‌میومد اما خوابم‌نمیرفت. دکتر بهم‌قرص خواب داد

اره ملاتونین درسته؟؟

من شبای اول خواب نداشتم  ولی دیگه با دیفن هیدرامین آروم میشدم

الان روز چندم کروناتون

من خیلی اذیت بودم ... نفسم میگرفت میپریدم... خوابم خیلی خیلی کم شده بود

الان خوب شدید؟منم میپرم

الپروزولام داد به من

بعد ممکنه بعد کرونا بهش اعتیاد پیدا کنیم؟

کرونا دارم خوابم نمیره 🤦🏻‍♀️

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.