2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 44 پست
به نظر قرص خواب مصرف نکنید دوره ش که بگذره خودتون خوابتون تنظیم میشه هرچند من اعصابم بیشتر تحت تاثیر ...

اره منم همین فکر و کردم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
واقعا هروز که هیچی هر دقیقه و ساعتش ..

🥺🥺🥺

علائمت چیه؟

دارو چی مصرف‌میکنید؟

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥺🥺🥺 علائمت چیه؟ دارو چی مصرف‌میکنید؟

دارو زیاده....ولی سه تا تزریق و سرم دارم‌....هر روز ۲و نیم....خونه هم‌مترونیدازول و کتیدول و داروهای کرونا که فایده نداره...فقط تزریق بیمارستان یکم‌ بهترم‌کرده وگرنه خیلی سخترر از الان بود....کل‌ونازپامم خوردم خوابم‌نمیبره

یارا کوچولو.....تو هنوزم دل اومدن نداری مامان؟ اینجا مگه چقد ترس داره.....ینی ما لایق داشتنت نمی دونی....؟ ما دنیا رو برات گلستون می کنیم....چقد تو پیج های دکتر ها و زایمان هاشون باشم و اشک بریزم....حسرت به کنار اون شوق که پس من کی اون لباس آبی رو تنم می  کنم و تو آخرین تکونات و تو دلم میخوری و نیم ساعت بعدش میای بغلم....یارا تو اصلا چه شکلی هستی؟  چشما ت چه رنگیه....رنگه چشای مادرت تو ۲۹ سالگی میشی متمایل به حسرته....یارا دستات ....مث دستای مامان کشیده است.....چال لپ بابات رو صورت قشنگت هست....یارا مامان تو صدای گریه ات چه جوریه؟ چقد آخه انتظار ...یارا اشکام خشک شد بیا......این تن دلش میخواد مهمونش باشی ۹ ماه....این زندگی تو رو می خواد....یارا مامان منتظرم نزار دیگه....یکم دلت با ما باشه با مرام.....دلم برات پر میزنه.....خدایاااا به دادم برس.....یه صلوات مهمونمون کن
🥺🥺🥺 علائمت چیه؟ دارو چی مصرف‌میکنید؟

ابریزش شدید بینی .خلط فراواون در حدی ک میخوام خفه بشم...تب تپش قلب و تنگی نفس.معده درد .

شما چی؟

دارو زینک و انتی بیوتیک و فاموتیدین دیفین هیدرامین.ناپروکسن و لوکاست

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
خود بیماری، استرسی تنفسیه بخاطر همین استرسش زیاده قدم اول این پروتکلها رو رعایت کنیم وبعد هم اگه مبت ...

اره واقعا روحیه مهمه

ابریزش شدید بینی .خلط فراواون در حدی ک میخوام خفه بشم...تب تپش قلب و تنگی نفس.معده درد . شما چی؟ د ...

تب و گلودرد و یکم سرفه  

امروزم خلط داشتم صدام اصن در نمیومد 

منم خیلی وسواسیم روزی صد بار اکسیژن خونمو اندازه میگیرم 

داروام ویتامین سی و دیفن هیدرامین و استامینوفن و زینک 

شما روز چندمی؟

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
تب و گلودرد و یکم سرفه   امروزم خلط داشتم صدام اصن در نمیومد  منم خیلی وسواسیم روزی صد ب ...

والا من از روزی ک سردرد داشتم روز ۱۰ ام شما چی

والا من از روزی ک سردرد داشتم روز ۱۰ ام شما چی

تازه روز ۵

من خیلی اذیت بودم ... نفسم میگرفت میپریدم... خوابم خیلی خیلی کم شده بود

چند روز درگیر بودین؟با داروی گیاهی خوب شدینوفقط یا دکترم رفتین 

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵