خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی ! زندگی به همین آسانی می گذرد...
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
من اوایل ک برکت داوطلبانه بود واس همین ک زودتر واکسن بزنم رفتم ثبت نام کنم نوشته بود در حال اقدام نباید باشید و بعد تزریق واکسنم تا دوماه قصد اقدام نباید داشته باشین منم دیگ ثبت نام نکردم
اره واسه ثبت نام برکت اون اوایل نوشته بود دوماه بعد دوز دوم نباید اقدام کرد خودم دیدم وگرنه میگفتم ش ...
من نمیدونستم،به شما جسارت نکردما برا خودم جالب و خنده دار بود😊
خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی ! زندگی به همین آسانی می گذرد...
فرقی نداره چ واکسنی؟ اداره ما نمیدونم برکته یا ن من اوایل ک برکت داوطلبانه بود واس همین ک زودتر وا ...
اون مال فاز آزمایشیه که نمیدونن واکسنشون چه تاثیری داره. و میخوان یه نفرو تا ۲ الی ۳ ماه بررسیش کنن. اگه قرار باشه تا دوماه حامله نشی حتما که میری واکسن بهت بزنن میگن خودشون