2777
2789
عنوان

واییییی خودشه🤣🤣

398 بازدید | 24 پست

اخه چرااااااا🥲

کسی دلیلشو فهمید به منم بگه😫😫😂

I'll be someone  that No one thought I could be ;)                                                                     Be special like MOON :)💫🌌

من کلا خوش عکسم😌

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای بخدا منم اینجوری ام ، خودم خیلی خوشگلم ولی تو عکس حالم ار خودم بهم میخوره 😑😑

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید🙏😔  ایشالا ایندفه برای زایمان بچم برم بیمارستان😭
من بهم میگن خوش عکسی ولی خودم یه اینجور حسی دارم    

اون که اصلا یه بحث جداس🥲😂

I'll be someone  that No one thought I could be ;)                                                                     Be special like MOON :)💫🌌
خوش به حالت😍😂

قابل شمارو نداره😌😂😂❤️

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
وای بخدا منم اینجوری ام ، خودم خیلی خوشگلم ولی تو عکس حالم ار خودم بهم میخوره 😑😑

😂🤝🤝

منم میبینم قشنگم میرم سراغ دوربین ۱۰۰ تا عکس میگیرم ولی آخرش همرو پاک میکنم جز یکیش

اونم برا اینکه دل خودم نشکنه🤣

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 
منم میبینم قشنگم میرم سراغ دوربین ۱۰۰ تا عکس میگیرم ولی آخرش همرو پاک میکنم جز یکیش اونم برا اینکه ...

مثل خودم تباهی😂😂🤝🤝