2777
2789
چقدر کمرنگه ینی امیداروار باشم خیلی حالم بده دارم دق میکنم باور نمیکنم اخه خیلی خیلی کمرنگه

بارور میکنی من ۱۵،۲۰تا بی بی خریدم؟😂من ۳ ماه بعد عروسیم باردارشدم ولی همونم عجله داشتم🙊🙊🙊باور کن عزیزم ی کنجد تو دلته 😍

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بارور میکنی من ۱۵،۲۰تا بی بی خریدم؟😂من ۳ ماه بعد عروسیم باردارشدم ولی همونم عجله داشتم🙊🙊🙊باور کن ...

واا

واااای خدا از دهنت بشنوه دارم دیوونه میشمممم

واا واااای خدا از دهنت بشنوه دارم دیوونه میشمممم

عزیزم صب برو از بده ایشالا ک مثبت شد بیا زود خبر بده بهم اصنم ب خودت استرس نده ارامش داشته باش بیشترحواست باشه 🌹🌹🌹

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….