2777
2789

عزیزم فردا بزن باز بیبی چک 

اگر پر رنگ تر شد یعنی بارداری 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چی مطمئن باشم دارم گریه میکنم

الهی فدات شم مامان خانوم😍😍اینجوری میگی منم گریم میگیره😢 

بخداااا مثبته برا منم مث تو شد الان ۴ ماهمه ب منم اینجا گفتن مثبته هنوز عکس بی بی چکمو دارم برا من باور کن از واس تو کمرنگ تر بود 😍😍😍مثبته بخدااا من قووول میدم صبحم برو ازمایش بده 

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….
تست وایتکس انجام میدی..میخام ببینم حالا که بی بی چک مثبت شده اون چجوری میشه

دختر خالم انجام داد درست بود 

البته چند روز بعد موعد انجام داد

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

قررررربونت برم عکسشو واسم میفرستی خدا ادهنت بشنوه

اره حتما صبر کن 

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….
قررررربونت برم عکسشو واسم میفرستی خدا ادهنت بشنوه

برا من خیلی کم رنگ تره ببین ک خیالت راحت شه😍😍