من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
بخداااا مثبته برا منم مث تو شد الان ۴ ماهمه ب منم اینجا گفتن مثبته هنوز عکس بی بی چکمو دارم برا من باور کن از واس تو کمرنگ تر بود 😍😍😍مثبته بخدااا من قووول میدم صبحم برو ازمایش بده
۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿زود بزرگ نشو دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه نفس کشیدنمی دخترم ….
۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿زود بزرگ نشو دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه نفس کشیدنمی دخترم ….