2777
2789
عنوان

بیا بینم 😐😎

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 56 پست
رفتم نگا کردم تو تاپیکاش نیس🤕 تا حالا اینجوری ضربه روحی نخورده بودم😂 آخه کنجکاو شدم که ببینم جری ...

خو گفتم جریانشو😂

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!

😂😂😂😂جوووووون که 

آره آشتی کردیم 

رو بالکن خوابید تنها😂😂😂

نه دلم  نسوخت چون خیلی پرو شده بود 😂😂😂😂

وایی من عاشقتم 😝

مشکل فنیه نمیشه تگم کرد 

😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خو گفتم جریانشو😂

خب میخواستم کامل در جریان قرار بگیرم🤣🤣

الان فقط فهمیدم که با شوهرش قهر بوده و شوهرش تو بالکن خوابیده😂😂

فضولم خودتی من فقط یکم کنجکاوم❤😂😂

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
😂😂😂😂جوووووون که  آره آشتی کردیم  رو بالکن خوابید تنها😂😂😂 نه دلم  نسوخت چون ...

😂😂😂😂😂هورا اااا💃💃💃

چ طور آشتی کردی جون دل؟!😂😍💃

رفتم نگا کردم تو تاپیکاش نیس🤕 تا حالا اینجوری ضربه روحی نخورده بودم😂 آخه کنجکاو شدم که ببینم جری ...

این ضربه ست؟؟

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
خب میخواستم کامل در جریان قرار بگیرم🤣🤣 الان فقط فهمیدم که با شوهرش قهر بوده و شوهرش تو بالکن خواب ...

اره و الان خبر داد ک آشتی کردن😂😂پستش بالا پستته

این ضربه ست؟؟

آره دیگه😂

مثلا کنجکاو باشی و بخوای یچیزیو بدونی و بعد جستجوت ناموفق باشه ضربه حساب نمیشه به نظرت؟😂

از نظر من که یه چیزی فراتر از ضربه اس😂😂😂

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
😂😂😂😂😂هورا اااا💃💃💃 چ طور آشتی کردی جون دل؟!😂😍💃

صبح بیدار شد گفت عشقم صبونه نداریم???😢😢😢چرا نیومدی رو بالکن پس😢

گفتم  قهر بودم خب  حالا ک بیدارشدی زیر گاز روشن کن 

اون نرفت روشن نکرد اومد حای من خوابید گفت تو برو😐😐😐

😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده 
اره و الان خبر داد ک آشتی کردن😂😂پستش بالا پستته

عههههه مرسی که به منم گفتی❤😂😂

خوب شد خودش اومد😂

ای دهانت

😂😂😂

دیوونه هااااا😂😂😂😂😂

😂😂😂

صبح بیدار شد گفت عشقم صبونه نداریم???😢😢😢چرا نیومدی رو بالکن پس😢 گفتم  قهر بودم خب  حا ...

😂😂😂😂آخ😂😂😂وای مردم 😂😂😂😂