2777
2789
عنوان

بیا بینم 😐😎

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 56 پست
رفتم نگا کردم تو تاپیکاش نیس🤕 تا حالا اینجوری ضربه روحی نخورده بودم😂 آخه کنجکاو شدم که ببینم جری ...

خو گفتم جریانشو😂

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!

😂😂😂😂جوووووون که 

آره آشتی کردیم 

رو بالکن خوابید تنها😂😂😂

نه دلم  نسوخت چون خیلی پرو شده بود 😂😂😂😂

وایی من عاشقتم 😝

مشکل فنیه نمیشه تگم کرد 

😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو گفتم جریانشو😂

خب میخواستم کامل در جریان قرار بگیرم🤣🤣

الان فقط فهمیدم که با شوهرش قهر بوده و شوهرش تو بالکن خوابیده😂😂

فضولم خودتی من فقط یکم کنجکاوم❤😂😂

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
😂😂😂😂جوووووون که  آره آشتی کردیم  رو بالکن خوابید تنها😂😂😂 نه دلم  نسوخت چون ...

😂😂😂😂😂هورا اااا💃💃💃

چ طور آشتی کردی جون دل؟!😂😍💃

رفتم نگا کردم تو تاپیکاش نیس🤕 تا حالا اینجوری ضربه روحی نخورده بودم😂 آخه کنجکاو شدم که ببینم جری ...

این ضربه ست؟؟

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
خب میخواستم کامل در جریان قرار بگیرم🤣🤣 الان فقط فهمیدم که با شوهرش قهر بوده و شوهرش تو بالکن خواب ...

اره و الان خبر داد ک آشتی کردن😂😂پستش بالا پستته

این ضربه ست؟؟

آره دیگه😂

مثلا کنجکاو باشی و بخوای یچیزیو بدونی و بعد جستجوت ناموفق باشه ضربه حساب نمیشه به نظرت؟😂

از نظر من که یه چیزی فراتر از ضربه اس😂😂😂

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
😂😂😂😂😂هورا اااا💃💃💃 چ طور آشتی کردی جون دل؟!😂😍💃

صبح بیدار شد گفت عشقم صبونه نداریم???😢😢😢چرا نیومدی رو بالکن پس😢

گفتم  قهر بودم خب  حالا ک بیدارشدی زیر گاز روشن کن 

اون نرفت روشن نکرد اومد حای من خوابید گفت تو برو😐😐😐

😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده 
اره و الان خبر داد ک آشتی کردن😂😂پستش بالا پستته

عههههه مرسی که به منم گفتی❤😂😂

خوب شد خودش اومد😂

ای دهانت

😂😂😂

دیوونه هااااا😂😂😂😂😂

😂😂😂

صبح بیدار شد گفت عشقم صبونه نداریم???😢😢😢چرا نیومدی رو بالکن پس😢 گفتم  قهر بودم خب  حا ...

😂😂😂😂آخ😂😂😂وای مردم 😂😂😂😂