2777
2789
عنوان

بیا بینم 😐😎

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 56 پست
زدی امار طرفو از دو ناحیه فوقانی در اوردی دریاااا؟    

خب چیکار کنم سرچ کردم دیدم نترکیده😂

الانم میخوام برم تاپیکش رو بخونم ببینم جریان چیه؟😂😂😂

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خب چیکار کنم سرچ کردم دیدم نترکیده😂 الانم میخوام برم تاپیکش رو بخونم ببینم جریان چیه؟😂😂😂

ن تو تاپیکاش می😂😂

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
ن تو تاپیکاش می😂😂

آره رفتم نگاه کردم دیدم تو تاپیکاش نیس🙁

خورد تو برجکم برگشتم😂😂

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
خب چیکار کنم سرچ کردم دیدم نترکیده😂 الانم میخوام برم تاپیکش رو بخونم ببینم جریان چیه؟😂😂😂

بدوبدوووووووو  خلاصشم بهم بگو

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
بدوبدوووووووو   خلاصشم بهم بگو

رفتم نگا کردم تو تاپیکاش نیس🤕

تا حالا اینجوری ضربه روحی نخورده بودم😂

آخه کنجکاو شدم که ببینم جریان چیه ولی متاسفانه جستجوهام بی نتیجه بود😂😂😂

بدوبدوووووووو   خلاصشم بهم بگو

دیشب گفت با شوهرم قهرم جاسو انداختم تو بالکن😂حالاقرار بود ب خاطر من اشتب کنه می‌خوام بینم آشتی کرد یان😐

فوضول هم خودتتتتتییییی

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!