2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت به روش باستان!

135 بازدید | 18 پست

بچه ها من هفته ی هفتم بارداریمه . فعلا حالت تهوع ندارم . همه چیز هم میخورم ، چیز ترش میخورم بعدش دلم چیز شیرین میخواد ، چیز شیرین میخورم بعدش دلم چیز ترش میخواد ! و تازگیا تند تند خون دماغ میشم 😕 

به نظرتون بچه م دختر میتونه باشه یا پسر؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😅😅😅 نینی هنوز تکلیفش با خودش مشخص نیس

بنظرم به تغذیه نیس 

اگر خیلی عجله دارید میتونی آزمایش خون بدی 

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     

هرچی باشه چی 

نمیشه ک عوض کرد 

من ۱۵ هفته اصلا برام‌ مهم نیس 

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     

راستی خانوما  کندر رو باید از هفته چند بخوری؟‌

بخاطر همین اتفاقا خودمم شک داشتم دوقلو باشه 😆😆😆 ولی تو سونو گفت یه دونس

منم تو بارداریم هم ترش میخوردم هم شیرین ولی اویلش یکمی ترشی بیشتر

الانم باردارم همینم

شرایط دیگم یکمی با قبلی فرق داره

تاپیک های انرژی مثبت صدام کنید