kaz مدیر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 6174 عنوان اتو مو | مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 52 پست دوستان میخوام اتو مو بخرم چ مارکی خوبه؟قیمتشم تا ۵۰۰ باشه برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱 1400/06/05 | 16:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستین_۱۸ عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 3715 یاد اون موقع ها بخیر که با ۵۰ یا ۶۰ تومن کلی وسیله میشد خرید هعییییی آره😶 چ روزگاری بود - خود خَزانیم و دم از شوق بهاران ممیزنیم. در وطن خویش غریب :) ستین ۱۹ هستم دیگه 😌❤️
kaz مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 6174 😬😅 خدا کنه حالا حالا ها خراب نشه کی زورش میره بخره من معتادشم☹️ انشاءالله تمیز نگهدار پس برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱
مغزپسته عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3436 منم پشیمون شدم راستش یه پیج بود که موها رو صافی ژاپنی می کرد یا همون نانو کراتین عکس موهامو براش فرستادم گفت ۶ میلیون 🤐
ستین_۱۸ عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 3715 برس حرارتیم هست قیمتش مناسبتر از اتو ولی خیلی راضی نیستن😕 - خود خَزانیم و دم از شوق بهاران ممیزنیم. در وطن خویش غریب :) ستین ۱۹ هستم دیگه 😌❤️
ستین_۱۸ عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 3715 یه پیج بود که موها رو صافی ژاپنی می کرد یا همون نانو کراتین عکس موهامو براش فرستادم گفت ۶ میلیون 🤐 شتتتتتت😬😬😬😬 موهام از این فرترم بشن عمرا انقد هزینه کنم😅 - خود خَزانیم و دم از شوق بهاران ممیزنیم. در وطن خویش غریب :) ستین ۱۹ هستم دیگه 😌❤️
مغزپسته عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3436 برس حرارتیم هست قیمتش مناسبتر از اتو ولی خیلی راضی نیستن😕 عزیزم شما قبل اتو کردن چیزی هم به موهاتون می زنید؟
kaz مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 6174 برس حرارتیم هست قیمتش مناسبتر از اتو ولی خیلی راضی نیستن😕 اره منم تحقیق کردم میگن خییلی زود خراب میشه و اینکه خیلی صاف نمیکنه برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱
مغزپسته عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3436 شتتتتتت😬😬😬😬 موهام از این فرترم بشن عمرا انقد هزینه کنم😅 آره بخدا دیدم موهام همینجوری خوشگلتره 😁🤣
ستین_۱۸ عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 3715 انشاءالله تمیز نگهدار پس خیلی سگ جون شده هربار بعد اتو از بالا پرتش میکنم پایین کارمومیکنم دوبار برش میدارم اتو میکنم پرت میکنم دیگه براش باکس باید میزارم🥺🤣🤣🤣🤣 - خود خَزانیم و دم از شوق بهاران ممیزنیم. در وطن خویش غریب :) ستین ۱۹ هستم دیگه 😌❤️
ستین_۱۸ عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 3715 عزیزم شما قبل اتو کردن چیزی هم به موهاتون می زنید؟ قبل نه ولی بعدش سرم مو کیریستال - خود خَزانیم و دم از شوق بهاران ممیزنیم. در وطن خویش غریب :) ستین ۱۹ هستم دیگه 😌❤️
kaz مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 6174 شتتتتتت😬😬😬😬 موهام از این فرترم بشن عمرا انقد هزینه کنم😅 ای کاش پولدار بودم ی اتو نانو میخریدم ۱۲ میلیون پولشع😑😑 برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱
ستین_۱۸ عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 3715 ای کاش پولدار بودم ی اتو نانو میخریدم ۱۲ میلیون پولشع😑😑 ای کااااااش بعد با هم استفاده میکردیم🥺💋 - خود خَزانیم و دم از شوق بهاران ممیزنیم. در وطن خویش غریب :) ستین ۱۹ هستم دیگه 😌❤️
مغزپسته عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3436 ای کاش پولدار بودم ی اتو نانو میخریدم ۱۲ میلیون پولشع😑😑 والا اگه پولدار بودیم ناخودآگاه موهامونم صاف بود نیاز به هیچی نداشت 😅من هرچی پولدار اطرافم دیدم انقدر خوشگلن خودشون به هیچی نیاز ندارن
kaz مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 6174 خیلی سگ جون شده هربار بعد اتو از بالا پرتش میکنم پایین کارمومیکنم دوبار برش میدارم اتو میکنم ... لعنتی خوبع خودت از قیمتا خبر داری میشکنه خب برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱
ستین_۱۸ عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 3715 والا اگه پولدار بودیم ناخودآگاه موهامونم صاف بود نیاز به هیچی نداشت 😅من هرچی پولدار اطرافم دیدم انق ... خب بسکه خرج خودشون میکنن دیگه - خود خَزانیم و دم از شوق بهاران ممیزنیم. در وطن خویش غریب :) ستین ۱۹ هستم دیگه 😌❤️