2777
2789
لعنتی خوبع خودت از قیمتا خبر داری میشکنه خب 

دیگه مواظبشم

- خود خَزانیم و دم از شوق بهاران ممی‌زنیم.                           در وطن خویش غریب :)                                                    ستین ۱۹ هستم دیگه 😌❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا اگه پولدار بودیم ناخودآگاه موهامونم صاف بود نیاز به هیچی نداشت 😅من هرچی پولدار اطرافم دیدم انق ...

فک میکنی اونا انقد چیزای گرون میزنن به پوست و موشون اونجوری ان خدا میدونه چ کرمایی استفاده میکنن 

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱
نه بابا بچه هاشونم خوشگلن اونا که کاری نکردن

اون دیگه خورد و خوراکشونه 😕 

میدونی تو حاملگی چیاااا که نمیخورن 

انواع تقویتی و میوه و آجیل

- خود خَزانیم و دم از شوق بهاران ممی‌زنیم.                           در وطن خویش غریب :)                                                    ستین ۱۹ هستم دیگه 😌❤️
اتفآقا کراتین کردم چند ماه پیش عااالی شد ولی الان دیگ کم کم ریشه اش در اومده دیگ پول ندارم کراتین کن ...

عزیزم مگه واسه ترمیم ریشه هم به اون اندازه پول میگیرن؟

دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور 💫 و امروز یک هدیه است قدرش را بدان و از تک تک لحظه هایت لذت ببر❣💗❤💜💛💚💙
اتفآقا کراتین کردم چند ماه پیش عااالی شد ولی الان دیگ کم کم ریشه اش در اومده دیگ پول ندارم کراتین کن ...

جای معروف رفتیم منو آبجیم .موهای من ریزش پیدا کرده ولی واسه اون خوبه بعد کراتین .بنظرم یبار هزینه کن مارک پرنسلی بگیر عمری برام کار کنه

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی