hjeycmahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 2122 عنوان نامنظمی 44 بازدید | 6 پست سلام یک سال از اولین پریود من میگذره ولی هنوز نامنظه.مشکلی هست یعنی؟ولی خب الان دو ماه هست که همون موعد زعفران زیاد میخورم تا عقب نیوفته و تا زعفرون میخورم همون روز میشم.کارم غلطه؟ رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗 1400/06/05 | 16:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دکتر_ارنست عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 6284 نه طبیعیه. چون هنوز به تخمک گذاری نیفتادی که منظم بشه.اون کارم نکن. بذار خودش منظم میشه. تا ۱ سال دیگه هم اگه نشد برو دکتر دارو میده بهت
hjeycmahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 2122 بله حتما تنبلی دارین. برین دکتر خب 😐😐😐مطمعنی؟ رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗
hjeycmahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 2122 نه طبیعیه. چون هنوز به تخمک گذاری نیفتادی که منظم بشه. اون کارم نکن. بذار خودش منظم میشه. تا ۱ سال ... ممنونم🌷 رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗
fatiiiiiii76 عضویت: 1400/03/28 تعداد پست: 1477 😐😐😐مطمعنی؟ نه مطمین نیستم😆😆😆😆البته من خودم یادمه اوایل که تازه پریود میشدم..۲..۳ ماه نمیشدماونموقع یادمم نمیفتاد که برم دکتر.... ولی الان که ازدواج کردم تقریبا منظمهرفتم دکتر گفت یکم تنبلی داری. برا همین میکم بری بهتره
hjeycmahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 2122 نه مطمین نیستم😆😆😆😆البته من خودم یادمه اوایل که تازه پریود میشدم..۲..۳ ماه نمیشدم اونموقع ... نه برا من نشده که دو سه ماه نشم.ولی خب نامنظمهاگر دیدم درست نشد حتما میرم دکتر.ممنونم رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗