2777
2789
عنوان

به چی بستگی داره

64 بازدید | 8 پست

بعضی ها کرونا رو خیلی ساده رد میکنن؟

یا اصلا نمیگیرن؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

میگن اگه کنار شخصی که مبتلاس ماسک داشته باشی ویروس کمتری وارد بدنت میشه و سبک تر میگیری

ولی ما که روزای اول انگار خفیف بود بیماریمون الان داریم جون میدیم 😭 دیگه نمیدونم اصلا کسی ساده میگیره یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن اگه کنار شخصی که مبتلاس ماسک داشته باشی ویروس کمتری وارد بدنت میشه و سبک تر میگیری ولی ما که ر ...

اره هستن ساده میگیرن ...البته فک کنم نوع دلتا سختره.نوع ووهان اکثرا با کمردرد ساده رد میدادن

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
سوال خوبی بود نمیدونم خو تو نمیدونی حرف نزن مجبور نیستی پست بزاری دلم میخاد بتوچه ...

خوبی؟

من موندم تو کربلا اون جمعیت میلیونی بدون ماسک . یکنفر کرونا نگرفت . وزیر بهداشتشون اعلام کرد صفر بود ...

واالا من تا جایی یادمه هر وقت هر کی از کربلا میومد ی سرماخوردگی داشت...چطور اونجا الان لینجوریه منم موندم من احساس میکنم خود ایران ی جهش ویروسی داره