2777
2789
عنوان

به چی بستگی داره

64 بازدید | 8 پست

بعضی ها کرونا رو خیلی ساده رد میکنن؟

یا اصلا نمیگیرن؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

میگن اگه کنار شخصی که مبتلاس ماسک داشته باشی ویروس کمتری وارد بدنت میشه و سبک تر میگیری

ولی ما که روزای اول انگار خفیف بود بیماریمون الان داریم جون میدیم 😭 دیگه نمیدونم اصلا کسی ساده میگیره یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن اگه کنار شخصی که مبتلاس ماسک داشته باشی ویروس کمتری وارد بدنت میشه و سبک تر میگیری ولی ما که ر ...

اره هستن ساده میگیرن ...البته فک کنم نوع دلتا سختره.نوع ووهان اکثرا با کمردرد ساده رد میدادن

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
سوال خوبی بود نمیدونم خو تو نمیدونی حرف نزن مجبور نیستی پست بزاری دلم میخاد بتوچه ...

خوبی؟

من موندم تو کربلا اون جمعیت میلیونی بدون ماسک . یکنفر کرونا نگرفت . وزیر بهداشتشون اعلام کرد صفر بود ...

واالا من تا جایی یادمه هر وقت هر کی از کربلا میومد ی سرماخوردگی داشت...چطور اونجا الان لینجوریه منم موندم من احساس میکنم خود ایران ی جهش ویروسی داره