2777
2789
عنوان

گرجستان

192 بازدید | 17 پست

سلام دوستان گرجستان کشور کوچیکیه؟الان توی یوتیوب ویدیو میدیدم کسی ک ساکن گرجستان بود یکسال پیش ویدیو از وضع اونجا گذاشته بود ک ۲۵نفر مبتلا داشتن توی اون روزی ک ویدیو ضبط میکرد و تعداد زیادی بوده،بعد ویدیو گذاشته بود که چقدر همه جا خلوت شده،یه خانم دیگه هم توی لندن بود ویدیو گذاشته بود لاک دون سفت و سخت داشتن،واقعاهمه مغازه هاشون تعطیل بود،توی خیابوناشون هیچکی نبود،اینجوری کرونارو کنترل کردن و واکسن زدن،اونوقت ما توی مترو اتوبوس هرروز عکس میاد ک مردم کنارهم وایسادن

چجوری ممکنه یهو همه کنترل کنن و ما بمونیم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما آلمانی؟الان بخاطر دلتا قرنطینه کردن؟بخدا ما میگن قرنطینه ولی نصف مغازه ها بازه

بله آلمان 

آره به‌خاطر دلتا البته از قبلشم قرنطینه بود به خاطر دلتا سفت سخت تر شد 

عسل مامان ، جیگر مامان ، اون تو جات خوبه ؟     من بابایی خیلی منتظرتیم زودی بیا البته

فکر کنم شهرهای مختلف آلمان فرق می‌کنه، خواهرشوهر من آلمانه خبری از قرنطینه نیست

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
به شماهم گفتن ک لامبدا قراره بیاد؟قارچ سیاه چطور؟

تا حالا مورد نبوده اما گفتن امکانش هست اگه رعایت نشه 

عسل مامان ، جیگر مامان ، اون تو جات خوبه ؟     من بابایی خیلی منتظرتیم زودی بیا البته
تا حالا مورد نبوده اما گفتن امکانش هست اگه رعایت نشه 

مااینجا کلی آدم به قارچ سیاه مبتلاشده،یکی از دوستان دورازجون شما کورشده،حس میکنم خیلی بدبختیم همیشه دم از بهداشت میزدن وزرا ولی الان پای بهداشت ک رسید وسط و باید کلی پیشرفته باشن تموم دکتر پرستارا دارن جون میدن اون وسط و همه چی بده

مااینجا کلی آدم به قارچ سیاه مبتلاشده،یکی از دوستان دورازجون شما کورشده،حس میکنم خیلی بدبختیم همیشه ...

ای بابا به امید دور های بهتر

فکر کنم شهرهای مختلف آلمان فرق می‌کنه، خواهرشوهر من آلمانه خبری از قرنطینه نیست

ما برلین هستیم