2777
2789

نان یکم سنگینه من ببلاک از بدو تولد دادم یه مدت HA بعدم کامفورت

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

نمیدونم HAچیه،اما بین شیر خشکا باید همه امتحان کنی ببینی کدوم به بچت میسازه 

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نان یکم سنگینه من ببلاک از بدو تولد دادم یه مدت HA بعدم کامفورت

من اول نان میدادم بهتر میخورد بعد خواستم بخر هیجا نداشت اپتامیل خریدم خیلی سخت میخوره کلافه کرده منو.

من اول نان میدادم بهتر میخورد بعد خواستم بخر هیجا نداشت اپتامیل خریدم خیلی سخت میخوره کلافه کرده منو ...

چجوری نداشتن ای بابا میخوای ببلاک امتحان کن شیرخشک همین بدبختیاروهم داره 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
چجوری نداشتن ای بابا میخوای ببلاک امتحان کن شیرخشک همین بدبختیاروهم داره 

فردا ۶ماهش تموم میشه باید ۲ رو بخرم کلی داروخونه باید بگردم ولی دیگه اپتامیل نمیخرم اصلا نمیخوره ببینم ببلاک میتونم پیدا کنم

فردا ۶ماهش تموم میشه باید ۲ رو بخرم کلی داروخونه باید بگردم ولی دیگه اپتامیل نمیخرم اصلا نمیخوره ببی ...

ببلاک که هس تو شهرای ما انشالا اونجاهم باشه