بچه ها من کرونا گرفتم بچمم یک سال ده ماهشه گرفته مامانم و خواهرمم گرفتن دعا کنید خوب بشن چیکار کنم.ریه ما دیگه یعنی تا آخر خراب شد رفت کسی اطلاع داره
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
شیر خودت اول بعد سوپ میتونی بدی بهش خوبه .آب هویج وآب سیب م خوبه .قطره ویتامین دی هم یک قطره در روز ...
شانس بوم بچم لب به آب هویج نمیزنه.غذا فقط بکی دو قاشق تو روز میخوره
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پس بچه نیاز داره داروهای مخصوص خودش وبگیره با ۴۰۳۰ تماس بگیر راهنمایی میکنه.فکر کنم همین شمارش
حتما عزیزم ممنون
به همون دکتر متخصص زنگ بزن بگو بهش تستت مثبت واسه بچه چه بکنم آوردم گفتی سرماخورده
امروز جمعه باید پیدا کنم
عزیزم سوال پرسیده بودم در مورد یه گروهی که تو اینستا همدیگه رو فالو میکردن
شما یچیزی نوشته بودی تا اومدم بخونم پاک شد .خاستم بدونم چی نوشتی
چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
عزیزم سوال پرسیده بودم در مورد یه گروهی که تو اینستا همدیگه رو فالو میکردن شما یچیزی نوشته بودی تا ...
هیچی گفتم گروه اول یادم نمیاد دومی هرچی اومدم سرچ کنم پیداش کنم نتونستم یادم اومد میگم
هیچی گفتم گروه اول یادم نمیاد دومی هرچی اومدم سرچ کنم پیداش کنم نتونستم یادم اومد میگم
مرسی گام
یکی گفت ترکیده انگار تاپیک اینجا فقط تو تل دارن گره رو که بلد نییتم ادرسو
چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)