2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 26 پست
شیر خودت اول بعد سوپ میتونی بدی بهش خوبه .آب هویج وآب سیب م خوبه .قطره ویتامین دی هم یک قطره در روز ...

شانس بوم بچم لب به آب هویج نمیزنه.غذا فقط بکی دو قاشق تو روز میخوره

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس بچه نیاز داره داروهای مخصوص خودش وبگیره با ۴۰۳۰ تماس بگیر راهنمایی میکنه.فکر کنم همین شمارش

حتما عزیزم ممنون

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
به همون دکتر متخصص زنگ بزن بگو بهش تستت مثبت واسه بچه چه بکنم آوردم گفتی سرماخورده

امروز جمعه باید پیدا کنم

درپناه خدا سلامت باشین همتون🌹

ممنون

عزیزم سوال پرسیده بودم در مورد یه گروهی که تو اینستا همدیگه رو فالو میکردن

شما یچیزی نوشته بودی تا اومدم بخونم پاک شد .خاستم بدونم چی نوشتی

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
عزیزم سوال پرسیده بودم در مورد یه گروهی که تو اینستا همدیگه رو فالو میکردن شما یچیزی نوشته بودی تا ...

هیچی گفتم گروه اول یادم نمیاد دومی هرچی اومدم سرچ کنم پیداش کنم نتونستم یادم اومد میگم

هیچی گفتم گروه اول یادم نمیاد دومی هرچی اومدم سرچ کنم پیداش کنم نتونستم یادم اومد میگم

مرسی گام

یکی گفت ترکیده انگار تاپیک اینجا فقط تو تل دارن گره رو که بلد نییتم ادرسو

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)