2777
2789
عنوان

دیسک کمر

261 بازدید | 6 پست

سلام دوستان،من۲۰سالمه ودیسک کمر خفیف رو ب متوسط دارم حدود یک ماه استراحت نسبی داشتم وفیزیوتراپی رفتم،دارو خوردم ولی همچنان کمرم درد میکنه ک بعضی روزا شدید بعصی روزا کم و بتازگی قوزک پام ب شدت درد میگیره اگ تجربه ای در این مورد دارین خواهش میکنم بگین🥺🥺🥺 ینی این دردا تا آخر عمر باهامه برام دعاا کنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه میخای برای همیشه از شرش خلاص بشی برو ورزش ماهیچه های کمرت رو قوی کن تا فشار از روی ستون مهرهات و دیسکت برداشته بشه 

من دوتاا از مهرهام دیسکش بیرون زدگی داشت بحد مرگ درد میکرد نزدیک یکماه کامل خوابیدم فقط برای دستشویی بلند میشدم کمربند بستم وای چه داروهایی که نخوردم استخر رفتم  رسیدم به عمل از شدت درد 

ابجیم گفت اخر کار و بکن اگه خوب نشدی برو عمل کن رفتم باشگاه الان نزدیک به چهار ساله دارم کار میکنم و خدا رو شکر درد کمرم رفت که رفت 

اگه میخای برای همیشه از شرش خلاص بشی برو ورزش ماهیچه های کمرت رو قوی کن تا فشار از روی ستون مهرهات و ...

مرسیی😍🥺حیف تو این اوضاع کرونا بسته ان فقط ی سوال همه جور ورزشی رو میشه انجام داد یا خودشون ورزش میدن؟

مرسیی😍🥺حیف تو این اوضاع کرونا بسته ان فقط ی سوال همه جور ورزشی رو میشه انجام داد یا خودشون ورزش می ...

من یک سال رفتم ایروبیک چون بدنم خیلی خشک بود اصلا انعطاف نداشت روزای اول خیلی حرکات اصلاحی رو بهم میگفت بعد از دوماه دیگه مث بقیه میتونستم کار کنم الان دوساله دارم بدنسازی کار میکنم وزنه میزنم خیلی حس خوبی دارم من یک کیلو میوه رو نمیتونستم از زمین بردارم الان وزنه 20 کیلویی میزنم💪💪💪