fafa۸۰ مدیر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5577 عنوان حس ششمی | مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 177 پست چیز عجیبیه که فقط تو سرزمین عجایب یعنی نینی سایت شنیدم دربارهاش، میرم تو افق محو بشم...😐😐😐 این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆 1400/06/04 | 23:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahak_sharma20 عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 8892 بنظرت چقدر دیگه بهش میرسم؟؟؟چند سال ؟؟؟ نمیدونم اما حسم میگہ یا کمتر از یک سال یا یک سال دیگہ یا زمانی کہ عدد 7دارہ از معمولی ھا فرار کنید😁😈. من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉. توی ھفت زندگی مال منی... 😘
fearlessbbh عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 13780 حل میشہ قطعا حسش بدک نیست😉 قطعا ینی کِی؟چقدر دیگ منتظر بمونم؟
nafasasemon22 عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 864 نمیدونم اما حسم میگہ یا کمتر از یک سال یا یک سال دیگہ یا زمانی کہ عدد 7دارہ ممنونم 😘 🌼بسم الله الرحمن الرحیم 🌼از همین راه دور مرا دوست بدار💏من از نزدیک شبیه برگ پاییزم 🍂زرد و کمی غمناک🍁با تلنگری آسان می ریزم ...
mahak_sharma20 عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 8892 ☺میشه بگی کی باردار میشم؟جنسیتش چیه؟ یا بارداری یا تا 2 ماہ دیگہ یا ماہ بعد بہ زودی کلا جنسیت نمیدونم اما بیشتر میگم پسر از معمولی ھا فرار کنید😁😈. من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉. توی ھفت زندگی مال منی... 😘
mahak_sharma20 عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 8892 قطعا ینی کِی؟چقدر دیگ منتظر بمونم؟ یکم دیگہ از معمولی ھا فرار کنید😁😈. من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉. توی ھفت زندگی مال منی... 😘
7700 عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 368 یا بارداری یا تا 2 ماہ دیگہ یا ماہ بعد بہ زودی کلا جنسیت نمیدونم اما بیشتر میگم پسر من کی باردار میشم.میمونه برام یا سقط میشه.ودر آینده چندتا بچه خواهم داشت.
367pary عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 1147 یا بارداری یا تا 2 ماہ دیگہ یا ماہ بعد بہ زودی کلا جنسیت نمیدونم اما بیشتر میگم پسر فدات عزیزم که جواب دادی💖حست در مورد ازدواج خواهرم چیه؟واون یکی خواهرمم کی باردار میشه؟ ❤خدایا به امید خودت❤
mahak_sharma20 عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 8892 اون ادمی که تو ذهنمه نظرش درباره من چیه مشخصاتشو میگی🙏🙏🙏🙏 نظرش بد نیست مھربونہ کمی جدی کمی شیطون از معمولی ھا فرار کنید😁😈. من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉. توی ھفت زندگی مال منی... 😘
fatemehjan1111 عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 4028 بد نیست اما یکم منفی نگرہ کلا و با احتیاط کی به عشقم میرسم؟؟؟؟ تا چند روز اینده اتفاق بدی برام میوفته؟؟؟ ( قرار ی چیزی بشه برای همین میپرسم🥺) نمانده در دلم دگر توان دوری ❤️🥺محمدم🥺❤️
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5577 انتقاد کردم از حس ششم، الان تاپیکم شد پاتوق😁😅 این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
mahak_sharma20 عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 8892 فدات عزیزم که جواب دادی💖حست در مورد ازدواج خواهرم چیه؟واون یکی خواهرمم کی باردار میشه؟ ازدواج میکنہ تا یک سال دیگہ اون یکی خواھرتون ھم بہ زودی😍😘 از معمولی ھا فرار کنید😁😈. من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉. توی ھفت زندگی مال منی... 😘
fatemehjan1111 عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 4028 ازدواج میکنہ تا یک سال دیگہ اون یکی خواھرتون ھم بہ زودی😍😘 کی به عشقم میرسم؟؟؟؟ تا چند روز اینده اتفاق بدی برام میوفته؟؟؟ ( قرار ی چیزی بشه برای همین میپرسم🥺) نمانده در دلم دگر توان دوری ❤️🥺محمدم🥺❤️
mahak_sharma20 عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 8892 انتقاد کردم از حس ششم، الان تاپیکم شد پاتوق😁😅 ببخشید استارتر اما زشتہ جواب دوستان رو ندم😘 از معمولی ھا فرار کنید😁😈. من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉. توی ھفت زندگی مال منی... 😘
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5577 ببخشید استارتر اما زشتہ جواب دوستان رو ندم😘 نه بفرما راحت باش🙃 این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆