2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 177 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر چیزی میونه ام با عشقم ؟؟؟

حسم میگہ یکم میونتون بد شدہ یا نہ شاید حس من اشتباہ 

اما ھم دیگہ رو دوست دارید 

عشقت یکم جدیہ و مغرورہ 

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘
حسم میگہ یکم میونتون بد شدہ یا نہ شاید حس من اشتباہ  اما ھم دیگہ رو دوست دارید  عشقت یکم ...

بهش میرسم ؟؟؟😢

🌼بسم الله الرحمن الرحیم 🌼از همین راه دور مرا دوست بدار💏من از نزدیک شبیه برگ پاییزم 🍂زرد و کمی غمناک🍁با تلنگری آسان می ریزم ...
حست در مورد  من چی میگه 😇

حسم میگہ خدا خیلی بھت نزدیکہ(آدم معتقدی ھستی) 

مھربان 

یکم زود رنج 

یکم مھربان 

زیبا 

خوش برخورد 

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘
میشه واسه منم بگی لطفا

چیو

کی ازدواج میکنم ؟با فامیل یا غریبه؟ شغلش چیه

حسم میگہ روزی کہ تاریخ عدد 3 دارہ

حسم میگہ خدا خیلی بھت نزدیکہ(آدم معتقدی ھستی)  مھربان  یکم زود رنج  یکم مھربان&nbs ...

عالی همه رو درست گفتی خداییش دمت گرم .🤩 

ببین حست در مورد صاحب خونه شدنمون چی میکه 😢 کی میشیم یعنی ای خدا

🍃﷽حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ 🌼🍃