2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 177 پست
البته من حس ششم ندارم فقط حدسی میگم برای سرگرمی، متولد تیر ماه یا بهمن

آبانم😅

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنکیوووو یعنی تو بهمن ماه؟ یا دی؟ راستی چجوری آشنا میشیم؟

ممکنہ ھمین ماہ ھا نزدیک بہ 6 یا 7 ماہ دیگہ نمیدونم 

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘
😁تی تی ندالم

🤣

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
ممکنہ ھمین ماہ ھا نزدیک بہ 6 یا 7 ماہ دیگہ نمیدونم 

برا منم بگو 

🌼بسم الله الرحمن الرحیم 🌼از همین راه دور مرا دوست بدار💏من از نزدیک شبیه برگ پاییزم 🍂زرد و کمی غمناک🍁با تلنگری آسان می ریزم ...
برا منم بگو 

چیو؟ 

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘