2821
2789
عنوان

ی سوال

69 بازدید | 12 پست

دوستان من دوستم کرونا گرفته دوهفته خودشو قرنطینه کرد بعد دوهفته رفت دوباره تست داد ک بازم مثبت شد این درسته ک میگن این مثبت ب خاطر بقایای اون ویروس مرده هستش وگرنه دیگ کروناش تموم شده و ناقل نیس کسی تجربه اینطوری داشته؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وقتی مثبت شده عزیزم یعنی هنوز آلوده ب ویروسه وگرن منفی میشد

به جای نالیدن و غصه خوردن و بقول معروف ادای حال بدارو درآوردن دارم سعی میکنم انرژیمو مثبت کنم ، فعال باشم ، هدف داشته باشم فعلا که اتفاقات مثبتی برام افتاده نه اینکه همشون مثبت بوده نه اما از اتفاقای بدم سعی میکنم جنبه مثبتشو نگاه کنم امتحانش کنین حتما درهای رحمت و حکمت به روتون باز میشه😌😂❤️

برای بعضی ها تا 3هفته و بیشتر ممکنه مثبت باشه و البته ناقل

ضمن اینکه اون هفته بعد از شروع بیماری نیست بلکه 2هفته بعد از زمانیکه تست اول مثبت میشه و اون دو هفته حداقله

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
برای بعضی ها تا 3هفته و بیشتر ممکنه مثبت باشه و البته ناقل ضمن اینکه اون هفته بعد از شروع بیماری نی ...

از روزی ک تست داد ب مدت دوهفته خودش و قرنطینه کرد بعدش گفت برم تست بدم ببینم خوب شدم یان ک سه روز بعد از تستش  جوابش اومد با کمال تعجب بازم مثبت شد 

دوباره تست داده ؟ معمولا دوباره تست نمیگیرن فقط اکسیژن خون و تب رو اندازه می گیرن برای دادن برگه باز ...

این بهشون نگفته ی باره دیگ هم تست دادم شاید واس همین ازش تست گرفتن

3روز جوابش طول کشیده؟!!! تست یه روزه س
ممکنه تست مشکل داره
در هر صورت از وقتی تستش مثبت شده 3هفته بگذره دوباره تست بده 

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
3روز جوابش طول کشیده؟!!! تست یه روزه س ممکنه تست مشکل داره در هر صورت از وقتی تستش مثبت شده 3هفته ب ...

ن همون بار اولیم ک تست داد بعد سه روز جوابش و بهش دادن خداکنه این دفعه ک میره بازم مثبت نشه

ن همون بار اولیم ک تست داد بعد سه روز جوابش و بهش دادن خداکنه این دفعه ک میره بازم مثبت نشه

ببینید نمیدونم کجا رفته اما آزمایشگاهشو عوض کنه یا اجازه بده 3هفته یا کمی بیشتر از تست اول بگذره و دوباره تست بده انشاءا... منفی باشه