2777
2789
عنوان

ی سوال

69 بازدید | 12 پست

دوستان من دوستم کرونا گرفته دوهفته خودشو قرنطینه کرد بعد دوهفته رفت دوباره تست داد ک بازم مثبت شد این درسته ک میگن این مثبت ب خاطر بقایای اون ویروس مرده هستش وگرنه دیگ کروناش تموم شده و ناقل نیس کسی تجربه اینطوری داشته؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وقتی مثبت شده عزیزم یعنی هنوز آلوده ب ویروسه وگرن منفی میشد

به جای نالیدن و غصه خوردن و بقول معروف ادای حال بدارو درآوردن دارم سعی میکنم انرژیمو مثبت کنم ، فعال باشم ، هدف داشته باشم فعلا که اتفاقات مثبتی برام افتاده نه اینکه همشون مثبت بوده نه اما از اتفاقای بدم سعی میکنم جنبه مثبتشو نگاه کنم امتحانش کنین حتما درهای رحمت و حکمت به روتون باز میشه😌😂❤️

برای بعضی ها تا 3هفته و بیشتر ممکنه مثبت باشه و البته ناقل

ضمن اینکه اون هفته بعد از شروع بیماری نیست بلکه 2هفته بعد از زمانیکه تست اول مثبت میشه و اون دو هفته حداقله

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
برای بعضی ها تا 3هفته و بیشتر ممکنه مثبت باشه و البته ناقل ضمن اینکه اون هفته بعد از شروع بیماری نی ...

از روزی ک تست داد ب مدت دوهفته خودش و قرنطینه کرد بعدش گفت برم تست بدم ببینم خوب شدم یان ک سه روز بعد از تستش  جوابش اومد با کمال تعجب بازم مثبت شد 

دوباره تست داده ؟ معمولا دوباره تست نمیگیرن فقط اکسیژن خون و تب رو اندازه می گیرن برای دادن برگه باز ...

این بهشون نگفته ی باره دیگ هم تست دادم شاید واس همین ازش تست گرفتن

3روز جوابش طول کشیده؟!!! تست یه روزه س
ممکنه تست مشکل داره
در هر صورت از وقتی تستش مثبت شده 3هفته بگذره دوباره تست بده 

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
3روز جوابش طول کشیده؟!!! تست یه روزه س ممکنه تست مشکل داره در هر صورت از وقتی تستش مثبت شده 3هفته ب ...

ن همون بار اولیم ک تست داد بعد سه روز جوابش و بهش دادن خداکنه این دفعه ک میره بازم مثبت نشه

ن همون بار اولیم ک تست داد بعد سه روز جوابش و بهش دادن خداکنه این دفعه ک میره بازم مثبت نشه

ببینید نمیدونم کجا رفته اما آزمایشگاهشو عوض کنه یا اجازه بده 3هفته یا کمی بیشتر از تست اول بگذره و دوباره تست بده انشاءا... منفی باشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز