2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم بابام اول با سردرد شروع شد و هی هم بیشتر ،گاهیم میگف قلبم تن تن میزنه_و ما زیاد توجه نکردیم و‌دکتر عمومی بردیم اونم‌ک‌گف کروناس_بعد چن‌روز دستو پاش بی حس شد و بعدحدس زدیم سکته س نکنه ،و بردیم دکتر مغز و اعصاب و گف سکته مغزی هس_الانم کلا ۳هفته س زمین گیر شده _شماهم هم ببرین دکتر مغز و اعصاب و هم قلب عروق_

نوار قلب کافی نیس . اگه میتونه دستاشو با شتاب انگار داره پرت میکنه ، چند باز دستاشو پرت کنه ، پاهاشو از زانو خم کنه و انگار که میخواد یه توپ رو شوت کنه پاشو تکون بده و توپ فرضی رو با شتاب شوت کنه . من البته درس پزشکی نخوندم ولی کلاس فوریت پزشکی رفتم مربیم گفت اگر حس کردید که دارید سکته میکنید چندبار اینکارو بکنید . ولی اول از همه ببریدش تستای قلبی رو کانل انجام بدید براشون حتما

حدس زدم سکته قلبی باشه بخاطر همون نوشتم😅

آخه من هم حدود پنج ساله همین درد هایی که مادرشوهرتون داره منم دارم رفتم دکتر آزمایش و رادیولوژی و ام آرای دادم گفتن از گردنته که به همه جای بدنت پخش میشه هرزگاهی هم قفسه سینه تیر میکشه

آخه من هم حدود پنج ساله همین درد هایی که مادرشوهرتون داره منم دارم رفتم دکتر آزمایش و رادیولوژی و ام ...

عزیزم حتما برو پیش خانوم دکتر میر صفایی تازه مشاوره انلاین هم دارن ...چ.ن خدای نکرده ممکنه با جونت بازی کنی اینعلائم خیلی خطر ناکه اگه تو این شرایط کرونا می ترسی مشاوره آنلاین بگیر ازشون