hilda_1400 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 668 عنوان شیر خشک 71 بازدید | 9 پست سلام دوستان من نوازدم 25روزه ست همیشه بخاطر شیر گریه میکنه منم شیر خودمو بهش میدم ولی انگار کافی نیست که هیچوقت سیر نمیشه برای همین شیر خشک اپتامیل 1 واسش گرفتم میخواستم بدونم شیر خشک و شیر خودمو که بهش میدم بچه مریض نشه باهم اختلالی ندارن؟ میشه هم شیر خشک داد هم شیر مادر؟ ࿐͟ᬁ꯭❥Make Your Dreams Reality ᬼ❥࿐ 1400/06/04 | 15:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helenaمامان عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4520 آره میشه من شیرخشک و شیرخودمو به بچه ام میدم نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بندهی من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریکترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
ستایشجون عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 974 ن عزیزم منم بچه م با شیر خودم سیر نمیشه شیر خشک هم میدم فالوم کنینkhoshtiip.kocholo
ستایشجون عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 974 فقط همیشه اول شیر خودتو بده بعد شیر خشک مواظب باش جوری نشه بچه ات دیگه شیر خودتو نگیره فالوم کنینkhoshtiip.kocholo
hilda_1400 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 668 آره میشه من شیرخشک و شیرخودمو به بچه ام میدم باید فاصله بدم بینشون؟ یعنی وقتی شیر خودمو دادم بعد چند ساعت اگه سیر نشد شیر خشک بدم؟ ࿐͟ᬁ꯭❥Make Your Dreams Reality ᬼ❥࿐
helenaمامان عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4520 باید فاصله بدم بینشون؟ یعنی وقتی شیر خودمو دادم بعد چند ساعت اگه سیر نشد شیر خشک بدم؟ نه بابا اصن فرقی نمیکنن من دخترم اول شیرخشک میخوره بعدش سینهمو میگیره تا بخوابه نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بندهی من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریکترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
مهرگل۷۷۸۸۹۹ عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 1934 من اینکارو کردم دیگه شیر خودمو نخورد چشمی که به شب بنگرد از پشت نقابی.👁👁.. تکرار کند قصه ی روزی و عقابی🦅🦅🦅🦅
maeedeeh عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 292 آره عزیزم میشه من برای دخترم شیشه اونت خریدم راضی بودم، حتما سعی کن جنس اصلیه اونت رو بگیری من برای دخترم از این سایت گرفتم جنس اصلیشو فرستادن برامهم سرش شبیه سینه مادره بعدا نگرانی اینو نداری دیگه سینه خودتو نگیره و هم ضد نفخهhttps://maniloo.com/product/natural-philips-avent-lattice-bottle-260-ml-capacity-three-digit-package/