2777
2789
عنوان

شیر خشک

71 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من نوازدم 25روزه ست  همیشه بخاطر شیر گریه میکنه منم شیر خودمو بهش میدم ولی انگار کافی نیست که هیچوقت سیر نمیشه برای همین شیر خشک اپتامیل 1 واسش گرفتم میخواستم بدونم شیر خشک و شیر خودمو که بهش میدم بچه مریض نشه  باهم اختلالی ندارن؟ میشه هم شیر خشک داد هم شیر مادر؟

࿐͟ᬁ꯭❥Make Your Dreams Reality ᬼ❥࿐

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آره میشه من شیرخشک  و شیرخودمو به بچه ام میدم 

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
آره میشه من شیرخشک  و شیرخودمو به بچه ام میدم

باید فاصله بدم بینشون؟ یعنی وقتی شیر خودمو دادم بعد چند ساعت اگه سیر نشد شیر خشک بدم؟

࿐͟ᬁ꯭❥Make Your Dreams Reality ᬼ❥࿐
باید فاصله بدم بینشون؟ یعنی وقتی شیر خودمو دادم بعد چند ساعت اگه سیر نشد شیر خشک بدم؟

نه بابا اصن فرقی نمیکنن من دخترم اول شیرخشک میخوره بعدش سینهمو میگیره تا بخوابه

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

آره عزیزم میشه 

من برای دخترم شیشه اونت خریدم راضی بودم، حتما سعی کن جنس اصلیه اونت رو بگیری من برای دخترم از این سایت گرفتم جنس اصلیشو فرستادن برام

هم سرش شبیه سینه مادره بعدا نگرانی اینو نداری دیگه سینه خودتو نگیره و هم ضد نفخه

https://maniloo.com/product/natural-philips-avent-lattice-bottle-260-ml-capacity-three-digit-package/

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز