2777
2789
وااااایحالا باید چکار کنیم😭😭ایا با سم از بین میرن؟؟

شاید اگه شانس داشته باشی

ما تمام تختامونو جمع کردیم... کمداام هی چک می کنیم ... ی وضعی داریم... الانم ی ماه دنبال خونه می گردیم تا خونمونو بفروشیم بریم 

طُ آن شعری که من جایی نمی خوانم (= میشه برام ی صلوات بفرستید!¿°•♡•° حال دلم این روزا خوب نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرجا رو‌گشتم چیزی ندیدم اخه

زیر تختا.. نزدیک جایی که چوب هست فرشو بزن بالاچک کن... من موکت اتاقمو ی سوراخ ریز کرده بودن و رفته بودن تو تختم.. تختم چوبیه... و ما اصلا نفهمیده بودیم

طُ آن شعری که من جایی نمی خوانم (= میشه برام ی صلوات بفرستید!¿°•♡•° حال دلم این روزا خوب نیست
زیر تختا.. نزدیک جایی که چوب هست فرشو بزن بالاچک کن... من موکت اتاقمو ی سوراخ ریز کرده بودن و رفته ب ...

لعنت بهشون 

من یماهه وسایلامو چیدم خیر سرم نوعروسم

خونه پدرشوهرمو ی دست روش کشیدن واسم حالام ک اینجوری 😭😭😭

بدبخ شدی😊 من مامانم از دس موریانه مریض شده... هرجارو سم میزنی درست می کنی از ی جا دیگه میاد بالا.. ...

این الان جدید کنار ویترین زدع🤣 مامانم کم مونده مود جیغ بزنه ت مواشو بکنه

شاید اگه شانس داشته باشی ما تمام تختامونو جمع کردیم... کمداام هی چک می کنیم ... ی وضعی داریم... الا ...

این سوراخ کنار تخت من بود😐 اصلا از بالا پیدا نی باید بشینی دقت کنی تا ببینیش... موکت سوراخ کردن اومد تو تخت

زیر تختا.. نزدیک جایی که چوب هست فرشو بزن بالاچک کن... من موکت اتاقمو ی سوراخ ریز کرده بودن و رفته ب ...

اینم مثلا کنار کمد بود.. که ی معجون از نت در اوردیم زدیم خب اینجا تموم شد موریانش

لعنت بهشون  من یماهه وسایلامو چیدم خیر سرم نوعروسم خونه پدرشوهرمو ی دست روش کشیدن واسم حالام ...

وااااااای الهی 

یدونه رو فرش داشت راه میرفت دیدم

شیاید مورچه زرد باشه یا مورچه بال دار.. دقت‌کن