asali1375 مدیر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 54 عنوان موریانه | مشاهده متن کامل بحث + 7445 بازدید | 57 پست سلام دوستای گلم یدونه موریانه تو خونم پیدا شده چکار کنمممم😭😭😭 1400/06/04 | 14:10 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parak_m عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 858 وااااایحالا باید چکار کنیم😭😭ایا با سم از بین میرن؟؟ شاید اگه شانس داشته باشیما تمام تختامونو جمع کردیم... کمداام هی چک می کنیم ... ی وضعی داریم... الانم ی ماه دنبال خونه می گردیم تا خونمونو بفروشیم بریم طُ آن شعری که من جایی نمی خوانم (= میشه برام ی صلوات بفرستید!¿°•♡•° حال دلم این روزا خوب نیست
آناتا عضویت: 1393/03/13 تعداد پست: 50537 نفت از بین میبرتشون ؟؟؟ بابام اون قدیما نفت میزد فکر کنم کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
parak_m عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 858 هرجا روگشتم چیزی ندیدم اخه زیر تختا.. نزدیک جایی که چوب هست فرشو بزن بالاچک کن... من موکت اتاقمو ی سوراخ ریز کرده بودن و رفته بودن تو تختم.. تختم چوبیه... و ما اصلا نفهمیده بودیم طُ آن شعری که من جایی نمی خوانم (= میشه برام ی صلوات بفرستید!¿°•♡•° حال دلم این روزا خوب نیست
asali1375 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 54 شاید اگه شانس داشته باشی ما تمام تختامونو جمع کردیم... کمداام هی چک می کنیم ... ی وضعی داریم... الا ... خدایا رسماًبدبخت شدیمممم
١٢٣اركيده٤٥٦ عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 3954 هرجا روگشتم چیزی ندیدم اخه از کجا فهمیدی موریانه هست تو خونه؟
asali1375 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 54 زیر تختا.. نزدیک جایی که چوب هست فرشو بزن بالاچک کن... من موکت اتاقمو ی سوراخ ریز کرده بودن و رفته ب ... لعنت بهشون من یماهه وسایلامو چیدم خیر سرم نوعروسمخونه پدرشوهرمو ی دست روش کشیدن واسم حالام ک اینجوری 😭😭😭
asali1375 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 54 از کجا فهمیدی موریانه هست تو خونه؟ یدونه رو فرش داشت راه میرفت دیدم
١٢٣اركيده٤٥٦ عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 3954 یدونه رو فرش داشت راه میرفت دیدم وای وایببین اگه میتونی بعضی مراکز برای حشرات موزی هستنمشورت بگیرموریانه فاجعه س...
asali1375 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 54 وای وای ببین اگه میتونی بعضی مراکز برای حشرات موزی هستن مشورت بگیر موریانه فاجعه س... اره حتما میرم برامشاوره😭😭😭😭
parak_m عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 858 بدبخ شدی😊 من مامانم از دس موریانه مریض شده... هرجارو سم میزنی درست می کنی از ی جا دیگه میاد بالا.. ... این الان جدید کنار ویترین زدع🤣 مامانم کم مونده مود جیغ بزنه ت مواشو بکنه طُ آن شعری که من جایی نمی خوانم (= میشه برام ی صلوات بفرستید!¿°•♡•° حال دلم این روزا خوب نیست
١٢٣اركيده٤٥٦ عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 3954 اره حتما میرم برامشاوره😭😭😭😭 زنگ بزنالان تو این کرونا جایی نرواز اینترنت بگرد تاکید کن تخصصی موریانه باشهاکثرا مورچه و سوسک بلدنموریانه هرجایی بلد نیستبی خودی هزینه نکن...
parak_m عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 858 شاید اگه شانس داشته باشی ما تمام تختامونو جمع کردیم... کمداام هی چک می کنیم ... ی وضعی داریم... الا ... این سوراخ کنار تخت من بود😐 اصلا از بالا پیدا نی باید بشینی دقت کنی تا ببینیش... موکت سوراخ کردن اومد تو تخت طُ آن شعری که من جایی نمی خوانم (= میشه برام ی صلوات بفرستید!¿°•♡•° حال دلم این روزا خوب نیست
parak_m عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 858 زیر تختا.. نزدیک جایی که چوب هست فرشو بزن بالاچک کن... من موکت اتاقمو ی سوراخ ریز کرده بودن و رفته ب ... اینم مثلا کنار کمد بود.. که ی معجون از نت در اوردیم زدیم خب اینجا تموم شد موریانش طُ آن شعری که من جایی نمی خوانم (= میشه برام ی صلوات بفرستید!¿°•♡•° حال دلم این روزا خوب نیست
parak_m عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 858 لعنت بهشون من یماهه وسایلامو چیدم خیر سرم نوعروسم خونه پدرشوهرمو ی دست روش کشیدن واسم حالام ... وااااااای الهی طُ آن شعری که من جایی نمی خوانم (= میشه برام ی صلوات بفرستید!¿°•♡•° حال دلم این روزا خوب نیست
parak_m عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 858 یدونه رو فرش داشت راه میرفت دیدم شیاید مورچه زرد باشه یا مورچه بال دار.. دقتکن طُ آن شعری که من جایی نمی خوانم (= میشه برام ی صلوات بفرستید!¿°•♡•° حال دلم این روزا خوب نیست