2777
2789
عنوان

کک و مک صورت

2481 بازدید | 34 پست

دوستان صورتم خیلی لک داره رفته رفته بیشتر شده تو روحیه ام خیلی تاثیر میذاره میخاستم ببینم کسی هست لیزر کرده یا با دارو نتیجه دیده 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

لیزر بنظر من جواب میده 

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کک و مک با لیزر میره فقط من دارم و دوسشونم دارم خوشکلن ک چیکارشون داری

آخه مال من پراکنده هست و کلا رنگ صورتم تیره شده 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

منم شرایط شمارو دارم شنیدم اب سیب زمینی خیلی خوبه چنروزه دارم امتحان میکنم..توهمین سایت کسی گفته بود ماش پخته بزنی معجزه میکنه واسه لک صورت..من گفتم اول سیب زمینی امتحان کنم بعد اون

من خدارو توبرق چشمای آدمهایی میبینم  که ازحال خوب دیگران حال دلشون خوب میشه 
آخه مال من پراکنده هست و کلا رنگ صورتم تیره شده 

لیزر برا پوستهای تیره هیچ تاثیری نداره بدتر هم میکنه ازقبل

من خدارو توبرق چشمای آدمهایی میبینم  که ازحال خوب دیگران حال دلشون خوب میشه 

وای خیلیییی خوشگله کههه الان میرن تتو میکنن کک مک رو 🥺

🌸مدرس زبان ژاپنی🌸                                                    عروس سامورایی‌ها 😌 🇮🇷👩🏻💍🧑🏻🇯🇵 
منم شرایط شمارو دارم شنیدم اب سیب زمینی خیلی خوبه چنروزه دارم امتحان میکنم..توهمین سایت کسی گفته بود ...

مرسی گلم منم امتحان میکنم حتما