2777
2789
عنوان

کک و مک صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 2495 بازدید | 34 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره من گاهي با حنا براي خودم كك مك درست ميكنم خودتو دوست داشته باش به پوستت برس  چه اشكالي ...

والله پوستم بعد از بچه کلا خراب شده 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
لیزر برا پوستهای تیره هیچ تاثیری نداره بدتر هم میکنه ازقبل

نه من پوستم روشنه گلم ولی این لکها یکم تیره کردن

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
والله پوستم بعد از بچه کلا خراب شده 

خب به جاش به اون برسين

پوستتون صاف بشه و شفاف

اون كك مكاهم جذابتر ميكنه پوستتون رو

براي بهتر شدن اقدام كنيد

نه تغييردادن خودتون

دلم يه جاي دور ميخواد! خيلي دور...
خب به جاش به اون برسين پوستتون صاف بشه و شفاف اون كك مكاهم جذابتر ميكنه پوستتون رو براي بهتر شدن ...

باشه مرسی گلم 

نه من پوستم روشنه گلم ولی این لکها یکم تیره کردن

چنروز پیش یکی ی روشی داده بود گف معجزه میکنه برا لکها صورت گف بعد دعام کن اگ انجام میدی برات بفرستم خودمم نوشتمش ی گوشه ک برم بگیرم منتها اول از آب سیب زمینی شروع کردم خخخ

من خدارو توبرق چشمای آدمهایی میبینم  که ازحال خوب دیگران حال دلشون خوب میشه 
چنروز پیش یکی ی روشی داده بود گف معجزه میکنه برا لکها صورت گف بعد دعام کن اگ انجام میدی برات بفرستم ...

برام بفرس مرسی گلم فدات 

برام بفرس مرسی گلم فدات 

گف ژل آلوئه ورا حتمااا مارک سیگل باشه 3قاشق غ خوری .گلیسیرین 1ق غ خوری .گلاب 1ق غ خوری.. آب2 قاشق غ خوری..قرص ویتامین ای 400 پنج یا 6دونه 

همه اینارو قاطی کن بزا 24ساعت بمونه قرصاهم خودشون حل میشن توش مخلوط کن همرو شبها موقع خواب یه لایه کلفت بزن صبم صورتتو بشور گف ب هرکی گفتم جواب گرفته مدتش هم بستگی ب لکهات داره آبرسانم هست تا وقتی تموم شد دوباره بازم درست کن ب همون مقدار واسه چن روزت ..

گف ژل آلوئه ورا حتمااا مارک سیگل باشه 3قاشق غ خوری .گلیسیرین 1ق غ خوری .گلاب 1ق غ خوری.. آب2 قاشق غ ...

یا این روشو انجام بده عصاره شیرین بیان از داروخونه بگیر مث زغاله مشکی هم هست انداره ی حبه قندش بزار توی یکم آب یا گلاب وقتی حل شد با پنبه بزن صورتت بعد نیم ساعت بشور گف همه لکهام رفت 

یا این روشو انجام بده عصاره شیرین بیان از داروخونه بگیر مث زغاله مشکی هم هست انداره ی حبه قندش بزار ...

ازعطاری ببخشید

ازعطاری ببخشید

مرسی گلم قربونت شم منم انجام میدم خیلی خیلی ممنونم