2777
2789
عنوان

کیا از احکام اطلاع دارن یه لحظه

135 بازدید | 17 پست

سلام .من‌پسرم روی پارکت ادرار کرد . من سه بار شستم . خیلی زیاد بود و احتمال خراب شدن پارکتم بود . الان ترسیدم میگم نکنه پاک نشده باشه . چه جوری باید مطمئن باشم 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

چه جوری شستی ؟

تو پذیرایی تون چاه هست ؟ 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جوری شستی ؟ تو پذیرایی تون چاه هست ؟ 

نه . چاه که نداره .باید آب بریزی و بعد خشک کنی . قبلا فکر میکردم ۳ باره .الان دیدم با دوبار کافیه ولی میترسم همه جاها رو نگرفته باشه آب 

نه . چاه که نداره .باید آب بریزی و بعد خشک کنی . قبلا فکر میکردم ۳ باره .الان دیدم با دوبار کافیه ول ...

نگران نباش 

ولی اگه دلت راضی نمیشه وسعت بیشتری رو بشور 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
نه شک به دلت راه نده فوقش یبار دیگه بشور غصه نداره که 

آخه الان دیگه کلی طی کشیدم اونجا رو . اصلا یه وضعی گرفتار شدم . اونجوری باید کلی آب بریزم روی پارکت . فضل زیاده .جرآت نمیکنم به شوهرم بگم . حساسه . از اون دنیام میترسم .میترسم نماز و روزه خودم که هیچ ماله اونم بیوفته گردنم 

آخه الان دیگه کلی طی کشیدم اونجا رو . اصلا یه وضعی گرفتار شدم . اونجوری باید کلی آب بریزم روی پارکت ...

وای دختر وسواس نداشته باش پاک شده نگران نباش از من بدتری تو آیت الله مکارم  به ما وسواسی ها میگه درسته تمیزه نگران نباشید من تازه وسواس رو غسل داشتم فهمیدم نباید اقد سخت بگیرم 

وای دختر وسواس نداشته باش پاک شده نگران نباش از من بدتری تو آیت الله مکارم  به ما وسواسی ها میگ ...

اره وسواس دارم .غسل که خیلی .یعنی انقدر میشورم و دوباره انجام میدم که خسته میشم و میگم دیگه ولش کن . تا این حد .الانم شک به دلم افتاده بد جور .همش از اون دنیام میترسم که برم و بگن همه نمازاتون باطل بوده   

سلام دوست عزیز 

اگر وسواس داری ذکر لااله الالله رو زیاد بگو یه مدت 

من هم مثل شما بودم وسواس شدید داشتم ولی خداروشکر با این ذکر خوب شدم 

این ذکر برای رفع وسواسیت هستش 

برای مشکلت هم اصلا شک به دلت  راه نده از فکرش بیا بیرون به کارهات برس