2777
2789
عنوان

خانما بیان کمک مهمون دارم

127 بازدید | 13 پست

مامان و بابام و داداشمن

قورمه سبزی الان پختم بذارم یخچال فردا راحت باشم

مرغم مزه دار کردم فردا درست کنم

شما مرغاتون چجوری نرم میشه؟من سه ساعتم میپزم اگه اولش بیست دقیقه نپزمشون سفت میشه همش شوهرمم همیشه میگه مرغات سفت میشه درصورتی که آشپزیم خوبه همه تعریف میکنن ..

وقت نداشتم گفتم فردا مثل قدیم تفتشون بدم بعد آب حوش یکم بریزم رو مرغو پیازا ولی میترسم بازم سفت بشه گوشتش

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
مرغ من ۲ ساعت رو گاز میمونه انقدر که پخته از استخون جدا میشه مطمئنی؟😐

بخدا نمیدونم داستان چیه

اولش تفتشون میدم با پیازو ادویه و زعفرون بعدش کمی آب جوش گاهی ۳ ساعتم میپزه ربشم آخر میزنم که سفت نشه بازم میشه😞

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرغ رو اول کامل سرخ کنین بذارید کنار

پیاز داغ کنید و ادویه جات و رب هم تف بدین مرغارو بچنید روی سسی که درست کردین تا نصف مرغا آبجوش بریزید بعد از یه ساعت آلو بخارا یا لواشک بریزید داخلش و نیم ساعتم بمونه دیگه عالی میشه 

مرغ رو اول کامل سرخ کنین بذارید کنار پیاز داغ کنید و ادویه جات و رب هم تف بدین مرغارو بچنید روی سسی ...

بخدا همین کارو میکنم سفت میشه

تازگیا اولش بیست دقیقه آب پز میکنم بعد سرخ میکنم نرم میشه

بخدا نمیدونم داستان چیه اولش تفتشون میدم با پیازو ادویه و زعفرون بعدش کمی آب جوش گاهی ۳ ساعتم میپزه ...

خب از اول مرغارو سرخ کن بعد از اونورم پیازو ادویه و ربتو سرخ کن مرغا که سرخ شد رب و بریز رو مرغا تا نصف مرغ هم اب جوش بریز زیرشو کم کن درشم بزار دیدی ابش تو این ۲ساعت داره خشک میشه دوباره یکم اب بریز

مرغ کمتر یه ساعت میپزه مگه گوشت قرمزه اینقد دیر بپزه 

نمیدونم دست من مرغارو سفت میکنه🤣

شاید مرغ نیستن خروسن    شنیدم گوشت خروس سفت تر و دیذتر از مرغ میپزه

امروز تازه مرغ خریدیم ایشالا خروس نباشن😆

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز