2777
2789
عنوان

ووووووای خیانت دوست بیاین🤯😱

92 بازدید | 10 پست

اقااااا ی چیزی

دوستم رفته به پسرداییم(قبلا رل بودیم) که من شمارشو بهش دادم و قول گرفتم ازش که نره بهش‌پیام بده چون فامیله و میفهمه رفیق شده و فکر کنم اسم منم گفته بهش که فلانی شماره تورو بهم داده

الان دارم سکتهههه میکنم

اگه زن داییم بفهمه با من و مامانمم قهرررر بد میشه

تازه شممم 

غرور و شخصیت خودم له میشه

میگین چی بگم به دوستم؟

من واقعا پیگیرشون نیستم و نمیخوام فکر کنه پیگرشونم

اما میترسم به گفته باشه مریم(من) شماره تورو بهم داده

ی بار دیگه پیام داده بود به پسرداییم بلاکش کرده بود به علت مزاحمت و ناشناسی

الان چجوری اینقدر باهم صمیمی شدن؟؟

شما میگین گفته اسممو؟؟

بهش گفتم اسممو اصلا بهش نگیا

اولش گفت وا مگه چی میشه

برخوردمو که دید گفت نگفتم کهه

رفیقمو فکر کردی میفروشم؟ و 

گفت اصن بلاکش کردم

ولی ساعتای بازدید و آن شدن جفت شون یکیه 

نتیجه میگیریم 

:۱ دروغ میگه

۲:نکنه منو لو دادهههه؟؟؟

من اگر برخیزم تو اگر برخیزی همه برمیخیزند....!              من اگر بنشینم تو اگر بنشینی چه کسی برخیزد.....؟
صد در صد میگه حالا خیلی با وجدان باشه ازش قول میگیره ب روی تو نیاره

به نظرت برخوردم با این آدم چی باشههه؟؟

چی بگم که بدونم اسممو گفنه یا نه

من اگر برخیزم تو اگر برخیزی همه برمیخیزند....!              من اگر بنشینم تو اگر بنشینی چه کسی برخیزد.....؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گزینه ۲ لو داده گفته نگی به مریم 

براهمین باهم اوکی شدن یهو 

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

مرسییی 

۵۰ نفر دیدن ۱ نفر چیزی نوشتهههه؟؟؟

میشهههه درک کنین نیاز به مشاوره دارم 

اسی احتمالا گفته...

برخوردم با پسرداییم بعد این چی باشه که فکر نکنه هولشم؟؟؟

گزینه ۲ لو داده گفته نگی به مریم  براهمین باهم اوکی شدن یهو

اومممم

به نظرت الان شخصیتم جریه دار شده؟؟؟

مثلا اون پسرداییم فکر میکنه هول شم؟؟؟

اومممم به نظرت الان شخصیتم جریه دار شده؟؟؟ مثلا اون پسرداییم فکر میکنه هول شم؟؟؟

با دوستت رابطه اتو کم کن جدی میگم این دوستا بدرد هیچی نمیخورن 

به بهانه درس 

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...